ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το τρομερό πανό των οπαδών της Λίβερπουλ

Το τρομερό πανό των οπαδών της Λίβερπουλ

Tα εισιτήρια στο "Άνφιλντ" είναι πανάκριβα και οι οπαδοί της Λίβερπουλ διαμαρτυρήθηκαν προς τη διοίκηση του συλλόγου με ένα πανό με πολύ... νόημα. Διαβάστε το story.

Η φετινή Λίβερπουλ μοιάζει σκιά της περυσινής εντυπωσιακής ομάδας που άγγιξε τον τίτλο, παρόλα αυτά οι φίλοι της Λίβερπουλ όχι μόνο κάνουν υπομονή αλλά στηρίζουν έμπρακτα τον Μπρένταν Ρότζερς και τους ποδοσφαιριστές του γεμίζοντας το "Άνφιλντ".

Αυτό που δεν είναι όμως διατεθειμένοι να ανεχτούν άλλο είναι η σκληρή οικονομική πολιτική που εφαρμόζει η διοίκηση όσον αφορά στις τιμές των εισιτηρίων, με τους οπαδούς των "κόκκινων" να δίνουν σε κάθε ματς μία μικρή περιουσία για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Το απόγευμα του Σαββάτου φρόντισαν μάλιστα να διατρανώσουν την έντονη διαμαρτυρία τους για τις τσουχτερές τιμές μέσω ενός τεράστιου πανό που υψώθηκε στην εξέδρα του kop (θύρα που φιλοξενεί τους φανατικούς φίλους της ομάδας) πριν την έναρξη του αγώνα με τη Στόουκ.

"Αφήστε μας να σας πούμε την ιστορία ενός φτωχού παιδιού", ανέφερε το πανό, το οποίο συνοδεύοταν από τέσσερις σημαίες, με την κάθε μία να παρουσιάζει την αύξηση στο κόστος για να παρακολουθήσει κανείς ένα ματς της Λίβερπουλ τις τελευταίες δεκαετίες.

Σύμφωνα λοιπόν με το πανό, ενώ κάποιος μπορούσε με 4 μόνο λίρες να δει ένα ματς των "κόκκινων" το 1990, το 2000 το κόστος "εκτοξεύτηκε" στις 24 λίρες, το 2010 έγινε... 43 λίρες ενώ άγνωστο είναι ποιά θα είναι η τιμή το 2020!

Το ακριβότερο εισιτήριο στο "Άνφιλντ" τη φετινή σεζόν στοιχίζει 59 λίρες και το φθηνότερο 37 ενώ προβλέπονται χαμηλότερες τιμές για παιδιά, άτομα με προβλήματα αναπηρίας και ανθρώπους πάνω των 65 ετών.

Σημειώνεται ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ είχαν διαμαρτυρηθεί και στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τη Χαλ τον Οκτώβριο, όταν είχαν ανεμίσει συμβολικά μαύρες σημαίες και είχαν σηκώσει ένα γιγάντιο πανό που έγραφε "Αρκετά" ("£NOUGH IS £NOUGH").

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ