ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το κακό πρόσωπο των οπαδών της Λίβερπουλ

Liverpool's English midfielder Raheem Sterling (R) arrives to attend the Liverpool Football Club 2015 Players' Awards at the Echo Arena in Liverpool on May 19, 2015.    AFP PHOTO / PAUL ELLIS
Liverpool's English midfielder Raheem Sterling (R) arrives to attend the Liverpool Football Club 2015 Players' Awards at the Echo Arena in Liverpool on May 19, 2015. AFP PHOTO / PAUL ELLIS AFP

Ρατσιστική επίθεση οπαδών της Λίβερπουλ μέσω social media δέχτηκε εκτός του Ραχίμ Στέρλινγκ και η 20άχρονη σύντροφός του, ενώ ένας χρήστης απείλησε με άθλιες εκφράσεις την 3χρονη κόρη του ποδοσφαιριστή!

Ανόητοι και επικίνδυνοι οπαδοί υπάρχουν παντού, σε όλους τους συλλόγους, έτσι εξαίρεση δεν αποτελεί η Λίβερπουλ.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ ήθελε να φύγει και τα κατάφερε, παίρνοντας μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι, με το κόστος να φτάνει ακόμη και τα 69.000.000 ευρώ, ενώ σχεδόν 15.000.000 ευρώ θα πάνε στην ΚΠΡ, η οποία είχε ποσοστό μεταπώλησης.

Τα λόγια και η συμπεριφορά του νεαρού άσου πίκραναν τους οπαδούς της Λίβερπουλ, καθώς τόνισε διαρκώς πως δεν θέλει να μείνει στην ομάδα επειδή δεν παίζει Champions League και επειδή δεν έχει πολλές πιθανότητες για τίτλους στο άμεσο μέλλον.

Μετά την πώλησή του λοιπόν αρκετοί οπαδοί των "κόκκινων" ξέσπασαν μέσω των social media προς τον Ραχίμ Στέρλινγκ αλλά και την 20άχρονη σύντροφό του, Πέιτζ Μίλιαν.

Τουλάχιστον 5.000 μηνύματα υβριστικού περιεχομένου είχε ο λογαριασμός της στο instagram. Απαράδεκτα μηνύματα τα περισσότερα, οι Άγγλοι μιλούν για ρατσιστική επίθεση.

Το κακό πρόσωπο των οπαδών της Λίβερπουλ

Ένας χρήστης αφού έγραψε πως εύχεται να πεθάνει ο Στέρλινγκ, τόνισε πως δεν είναι Άγγλος, αλλά Τζαμαϊκανός, καθώς προφανώς έτσι καταφέρνει να νιώθει καλύτερα για το γεγονός πως προτίμησε την Μάντσεστερ Σίτι και όχι την δική του ομάδα.

Ένας άλλος χρήστης μάλιστα έκανε το ακόμη χειρότερο, να απειλήσει την 3χρονη κόρη του Στέρλινγκ!

Αυτοί οι οπαδοί είναι μια μικρή μερίδα που δυστυχώς υπάρχουν σε όλους τους συλλόγους και απλά κάνουν ζημιά στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, ενώ η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ έχει ξεκινήσει έρευνα.

Το κακό πρόσωπο των οπαδών της Λίβερπουλ
Το κακό πρόσωπο των οπαδών της Λίβερπουλ
© 31STERLING/INSTAGRAM
Το κακό πρόσωπο των οπαδών της Λίβερπουλ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ