ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Θετικός σε αλκοτέστ ο Φιρμίνο!

Θετικός σε αλκοτέστ ο Φιρμίνο!

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ την παραμονή των Χριστουγέννων, με την δικάσιμο να ορίζεται για τις 31 Δεκεμβρίου!

Μπελάδες για τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο. Ο Βραζιλιάνος άσος συνελήφθη απ' την Αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ να οδηγεί την παραμονή των Χριστουγέννων υπό την επήρεια αλκοόλ στο κέντρο της πόλης.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Μέρσεϊσαϊντ, ουσιαστικά επιβεβαίωσε την είδηση, μιλώντας στα ΜΜΕ: "Η Αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ συνέλαβε έναν 25χρονο άνδρα να οδηγεί σε κατάσταση μέθης στο κέντρο της πόλης του Λίβερπουλ τις πρώτες πρωινές ώρες της παραμονής των Χριστουγέννων".

Μάλιστα, η δικάσιμος ορίστηκε για τις 31 Δεκεμβρίου, την ημέρα που οι "κόκκινοι" τίθενται αντιμέτωποι με την Τσέλσι για το πρωτάθλημα Αγγλίας. Θυμίζουμε πως ο 25χρονος άσος αποτελεί βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας της Λίβερπουλ, μετρώντας 6 γκολ και 6 ασίστ σε 18 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

Πλέον, μένει να φανεί αν ο Γιούργκεν Κλοπ θα μπορέσει να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το ντέρμπι με τους "μπλε" ή θα υποστεί ένα σημαντικό πλήγμα στα πλάνα του.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ