ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Θέλει "μπαμ" με Πίρλο η Λίβερπουλ

Θέλει "μπαμ" με Πίρλο η Λίβερπουλ
© AP

Η Λίβερπουλ ψάχνει τον διάδοχο του Στίβεν Τζέραρντ ενόψει της νέας σεζόν και φαίνεται πως καταλήγει στο πρόσωπο του Αντρέα Πίρλο. Διαβάστε αναλυτικά.

Το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι εντελώς διαφορετικό για τους φίλους της Λίβερπουλ σε σύγκριση με ό,τι είχαν συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια καθώς υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά: ο Στίβεν Τζέραρντ αφήνει το "Anfield" και μετακομίζει στο Λος Άντζελες για χάρη του Γκάλαξι.

Αυτό που γίνεται άμεσα αντιληπτό είναι πως οι "κόκκινοι" καλούνται να βρουν έναν παίκτη να καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερο το κενό του αρχηγού τους, τόσο με την προσφορά του εντός γηπέδου όσο και με την παρουσία του στα αποδυτήρια, και σύμφωνα με τελευταία ρεπορτάζ από το Νησί ο παίκτης που θεωρούν πως ταιριάζει... γάντι σε αυτό το προφίλ είναι ο Αντρέα Πίρλο.

Και αυτό γιατί ο 36χρονος (τα κλείνει στις 19 Μαΐου) Ιταλός άσος διαθέτει μία τεράστια προσωπικότητα που μπορεί να εμπνεύσει τους υπόλοιπους εντός και εκτός γηπέδου ενώ όπως δείχνει στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στη Γιουβέντους ο χρόνος είναι ιδιαίτερα... ευγενικός μαζί του καθώς συνεχίζει να προσφέρει τα μέγιστα πάνω στο χορτάρι.

Θέλει "μπαμ" με Πίρλο η Λίβερπουλ
© REUTERS

Ο Πέπε προσπαθεί να μαρκάρει τον Πίρλο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού του Champions League μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τορίνο

"Ο Μπρένταν Ρότζερς θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πείσει τον μαέστρο της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, να μετακινηθεί στη Λίβερπουλ μέσα στο καλοκαίρι", αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η "Daily Mail", η οποία στέκεται και στις πρόσφατες δηλώσεις του άσου της "βέκια σινιόρα" για το μέλλον του.

Υπενθυμίζεται πως ο Πίρλο είχε αποκαλύψει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους σε περίπτωση κατάκτησης του Champions League με αυτήν, δηλώνοντας παράληλα πως δεν θα πήγαινε σε άλλη ομάδα της Serie A αλλά θα κατέφευγε σε λύση από το εξωτερικό.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ