ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Θέλει Ίσκο και Κρόος ο Κλοπ

Partido de Liga entre el Real Madrid y el Sevilla en el Bernabéu. En la imagen, Kroos y Vitolo. 

Spanish League match between Real Madrid and Sevilla. In this picture, Kroos and Vitolo.
Partido de Liga entre el Real Madrid y el Sevilla en el Bernabéu. En la imagen, Kroos y Vitolo. Spanish League match between Real Madrid and Sevilla. In this picture, Kroos and Vitolo. PARTIDO DE LIGA ENTRE EL REAL MADRID Y EL SEVILLA EN EL BERNABEU. EN LA IMAGEN, KROOS Y VITOLO. SPANISH LEAGUE MATCH BETWEEN REAL MADRID AND SEVILLA. IN THIS PICTURE, KROOS AND VITOLO.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ψάχνει παίκτες για να ενισχύσει ποιοτικά την Λίβερπουλ και δημοσιεύματα θέλουν τους Ίσκο και Κρόος να βρίσκονται στη λίστα του.

Η Λίβερπουλ πλησιάζει σιγά-σιγά στην πρώτη τετράδα της Premier League και ο Γιούργκεν Κλοπ κάνει σχέδια ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, έτσι ώστε να ενισχυθεί σημαντικά η Λίβερπουλ.

Γερμανικά και Ισπανικά δημοσιεύματα, θέλουν τον τεχνικό των "reds" να εξετάζει μεταξύ άλλων και τους Ίσκο, Κρόος από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρώτος δεν έχει όσο χρόνο θα επιθυμούσε και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ακόμα και τον Γενάρη. Βέβαια για τον Ίσκο ακούγεται η μισή... Premier League, οπότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Ακόμη πιο δύσκολη περίπτωση, πάντως, μοιάζει αυτή του Κρόος. Ο Κλοπ τον θέλει στην Λίβερπουλ, ο ίδιος ο παίκτης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πάντα, δεν είναι χαρούμενος με τον Ράφα Μπενίτεθ οπότε ο Γερμανός θέλει να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες.

Το ποσό για τον Κρόος πάντως δεν είναι απαγορευτικό, αφού η αξία του εκτιμάται περίπου στα 40 εκατ. ευρώ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ