ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τελειώνει του Άσπας, παλεύει για Μορένο

Atletico Madrid's Arda Turan celebrates after scoring a goal against Porto during their Champions League soccer match at Dragao stadium in Oporto, northern Portugal, October 1, 2013.      REUTERS/Jose Manuel Ribeiro (PORTUGAL  - Tags: SPORT SOCCER)
Atletico Madrid's Arda Turan celebrates after scoring a goal against Porto during their Champions League soccer match at Dragao stadium in Oporto, northern Portugal, October 1, 2013. REUTERS/Jose Manuel Ribeiro (PORTUGAL - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο Ίαν Έιρ είναι στη Σεβίλλη για να ολοκληρώσει την παραχώρηση του Ιάγκο Άσπας και παράλληλα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τον Αλμπέρτο Μορένο. Φήμες για Αρντά Τουράν, τρία τα ονόματα των επιθετικών, ανακοινώνεται ο Λάζαρ Μάρκοβιτς.

Ο μεταγραφικός πυρετός στη Λίβερπουλ καλά κρατεί και η λογική λέει πως έτσι θα συνεχιστεί μέχρι να ξοδευτούν όλα τα χρήματα που πήρε από τη μεταγραφή του Λουίς Σουάρες. Ο Μπρένταν Ρότζερς, άλλωστε, έχει ενημερωθεί πως τα έσοδα από την πώληση του Ουρουγουανού είναι στη διάθεσή του για να αποκτήσει τους παίκτες που θέλει.

Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς πήγε τη Δευτέρα στο Μέρσεϊσαϊντ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, η οποία δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και εντός της ημέρας. Παράλληλα, τα ονόματα που συνδέονται με τους "κόκκινους" είναι αρκετά. Ωστόσο, πιο απτή αυτή τη στιγμή είναι η περίπτωση του Αλμπέρτο Μορένο.

Ο λόγος; Ότι στη Σεβίλλη βρίσκεται ο Ίαν Έιρ, ο άνθρωπος που κάνει όλες τις διαπραγματεύσεις για την αγγλική ομάδα. Ο Έιρ πήγε να κλείσει τον δανεισμό του Ιάγκο Άσπας στους Ανδαλουσιανούς, αλλά και να επαναδιαπραγματευτεί την αγορά του Μορένο. Η Λίβερπουλ αναμένεται να ανεβάσει την πρότασή της στα 18 εκ. λίρες, ενώ ο Έιρ θα έχει συζητήσεις και με τους εκπροσώπους του αριστερού μπακ.

Ο Μπονί και οι άλλοι

Εν τω μεταξύ, ολοένα και πληθαίνουν τα ονόματα για την επίθεση. Ο Βιλφρίντ Μποντί παρουσιάζεται ως πρώτος στόχος απ' όλα σχεδόν τα αγγλικά ΜΜΕ, αλλά η "Daily Mail" προσθέτει και δύο εναλλακτικές. Αυτές είναι ο Λοΐκ Ρεμί της ΚΠΡ, που έκανε εξαιρετική σεζόν με τη Νιούκαστλ, και ο Τζέι Ροντρίγκεθ της Σαουθάμπτον. Ο τελευταίος θα ήταν και μέλος της αποστολής της Αγγλίας για το Μουντιάλ, όμως, λίγο πριν το τέλος της σεζόν υπέστη ρήξη χιαστών. Αναμένεται να είναι έτοιμος τον Οκτώβρη, επομένως, δεδομένα θα χάσει και την τουλάχιστον ενάμιση μήνα συν την περίοδο της προετοιμασίας.

Τέλος, σύμφωνα με το "Eurosport Turkey" η Λίβερπουλ έχει κάνει κρούση για τον Αρντά Τουράν. Ο 27χρονος Τούρκος έχει ρήτρα 40 εκ. ευρώ (31.5 εκ. λίρες), ενώ κατά το παρελθόν δεν έχει κρύψει πως συμπαθεί τους "κόκκινους". Ωστόσο, η εν λόγω είδηση ως τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποιο αγγλικό ΜΜΕ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ