ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τα καινούργια παπούτσια του Σαλάχ για τον τελικό του Champions League

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Με νέα παπούτσια θα αγωνιστεί ο Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League, αφού η σπουδαιότητα του αγώνα έφερε ένα νέο ζευγάρι στην κατοχή του!

Η περίσταση είναι ειδική και μοναδική: ο τελικός του Champions League! Γι αυτό, κι ο Μοχάμεντ Σαλάχ επιχειρεί να είναι έτοιμος από κάθε άποψη για τη μονομαχία με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από αγωνιστικής και πνευματικής άποψης, όσο κι από... στυλιστικής.

Η εταιρεία αθλητικών ειδών με την οποία συνεργάζεται ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, ετοίμασε ένα ζευγάρι ειδικά για εκείνον για τον αγώνα του Κιέβου. Με όπλο την τεχνολογία και έμφαση στο κομμάτι της ταχύτητας και της αποτελεσματικότητας, έδωσε στον Μοχάμεντ Σαλάχ ένα ακόμη "συν" στην προσπάθεια που θα κάνει το βράδυ του Σαββάτου (26/5) να οδηγήσει τους "Reds" στην κορυφή της Ευρώπης, μετά από το 2005.

Τα καινούργια παπούτσια του Σαλάχ για τον τελικό του Champions League
Τα καινούργια παπούτσια του Σαλάχ για τον τελικό του Champions League

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ