ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στη λίστα της Λίβερπουλ (και) ο Σίλεσεν

Barcelona goalkeeper Jasper Cillessen celebrates after Luis Suarez scoring his side's opening goal during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White)
AP Photo/Paul White AP PHOTO/PAUL WHITE

Ένα ακόμη όνομα ήρθε να προστεθεί στη λίστα των μεταγραφικών αναζητήσεων της Λίβερπουλ, με τον Γιάσπερ Σίλεσεν να θέτει υποψηφιότητα για τη θέση κάτω από τα “κόκκινα” γκολπόστ.

Η Λίβερπουλ αναζητά τον επόμενο "φύλακα άγγελό" της, με το όνομα του Γιάσπερ Σίλεσεν να βρίσκεται σημειωμένο στο... μπλοκάκι του Γιούργκεν Κλοπ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας "Mundo Deportivo".

Το δίδυμο Κάριους - Μινιολέ δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη, με τον Γερμανό τεχνικό να αναζητά τον κατάλληλο γκολκίπερ, στον όποιο θα παραδώσει τα... γάντια της "κόκκινης" εστίας.

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ επιχείρησε το "colpo grosso" από την ιταλική αγορά, ωστόσο απέτυχε τόσο στην περίπτωση του Άλισον της Ρόμα, όσο και σε εκείνη του Θωμά Στρακόσια της Λάτσιο, αφού το οικονομικό αντίτιμο ήταν ιδιαιτέρως "τσουχτερό".

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Γιάν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος διαθέτει ρήτρα με... τριψήφιο αριθμό (100 εκατ. ευρώ) στους "ροχιμπλάνκος".

Πλέον, οι "reds" στρέφονται στον Σίλεσεν της Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός κίπερ δεν συμβιβάζεται με το ρόλο της "ρεζέρβας" του Αντρέ Τερ-Στέγκεν στους "μπλαουγκράνα", αλλά αναζητά τον σύλλογο που θα καλύψει τα αγωνιστικά του "θέλω" και θα του προσφέρει φανέλα βασικού.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του 29χρονου πορτιέρο ανέρχεται σε 60 εκατ. ευρώ, ωστόσο εκτιμάται πως η ομάδα του μεγάλου αγγλικού λιμανιού μπορεί να τα βρει με τους Καταλανούς σε τιμή... κόστους.

AP Photo/Paul White

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ