ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σουάρες: "Θέλω να παίξω με τον Ρονάλντο"

Σουάρες: "Θέλω να παίξω με τον Ρονάλντο"

Την επιθυμία του να αγωνιστεί μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε ο Λουίς Σουάρες, ενώ εντός της ημέρας περνάει από ιατρικά ο Ιάγκο Άσπας. Διαβάστε ακόμα τι ισχύει με τις περιπτώσεις των Πέπε Ρέινα και Μάρτιν Σκρτελ, χάσμα με Σάλκε για Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Τροφή για σχόλια και φήμες έδωσε ο Λουίς Σουάρες αναφορικά με το μέλλον του με νέα του τοποθέτηση.

Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του περί επιθυμίας του να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ουρουγουανός είπε πως θα ήθελε να αγωνιστεί μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Φυσικά και θα ήθελα να παίξω με τον Ρονάλντο. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά είναι περίπλοκο. Αυτή τη στιγμή είναι στη Ρεάλ κι εγώ στη Λίβερπουλ και δε γνωρίζω τι θα συμβεί" ήταν τα λόγια του πρώτου σκόρερ της Λίβερπουλ για τη σεζόν που μας πέρασε, με τους "κόκκινους" πάντως να διαρρέουν πως θα χρειαστεί ένα ποσό κοντά στα 50 εκατομμύρια λίρες για να πουληθεί ο παίκτης.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο Ιάγκο Άσπας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Λίβερπουλ. Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος θα κοστίσει 7,7 εκατομμύρια λίρες, βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Μέρσεϊσαϊντ και αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς μετά από εκείνη του Κόλο Τουρέ.

Σουάρες: "Θέλω να παίξω με τον Ρονάλντο"

Ακόμη, για το μέλλον των πελατών τους τοποθετήθηκαν οι ατζέντηδες των Πέπε Ρέινα και Μάρτιν Σκρτελ. Ο πρώτος φαίνεται πως θα μείνει τελικά στους "κόκκινους" παρά τις φήμες που είχαν αναπτυχθεί στην αρχή της σεζόν. Ο Ράφα Μπενίτεθ μπορεί να τον ήθελε μαζί του στη Νάπολι όμως ο Ισπανός δε θα αποχωρήσει από το "Άνφιλντ" όπως δήλωσε και ο Μανουέλ Γκαρθία Κιλόν στο tottomercatoweb.com:

"Ο Ρέινα έχει ξεκαθαρίσει αυτές τις μέρες τις σκέψεις του, το μέλλον του είναι στη Λίβερπουλ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση μεταγραφής του στη Νάπολι και την Μπαρτσελόνα. Ο Πέπε θεωρεί τον Μπενίτεθ εξαιρετικό προπονητή, αλλά το μέλλον του είναι στο Άνφιλντ".

Από την πλευρά του ο ατζέντης του Σκρτελ, Κάρολ Κσόντο, είπε στο "Crc" σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Νάπολι: Δεν υπάρχει επαφή μεταξύ των δύο συλλόγων. Ο Μάρτιν έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και είναι σημαντικό να το τιμήσει. Φυσικά η Νάπολι γνωρίζει καλά τον Μάρτιν, αλλά δεν μπορεί να γίνει καμία επαφή αν δεν υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων. Θα είμαι στην Αγγλία την επόμενη εβδομάδα να μιλήσω με τον Μάρτιν για το μέλλον του".

Photo by Gavin Trafford

Liverpool v Chelsea FA Cup Final at Wembley Stadium London. Skrtel and Reina at full time. Pic Gavin Trafford
Photo by Gavin Trafford Liverpool v Chelsea FA Cup Final at Wembley Stadium London. Skrtel and Reina at full time. Pic Gavin Trafford TRINITY MIRROR NW2

Τέλος, να σημειωθεί πως ανεξάρτητα από τη μεταγραφή του Τιάγκο Γιόρι, η οποία φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο παρόλο που δεν έχει επιτευχθεί ακόμα συμφωνία μεταξύ της Λίβερπουλ και της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, πρώτος στόχος για τη θέση του κεντρικού αμυντικού είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ωστόσο, σύμφωνα με τη "Liverpool Echo" επικρατεί δυσαρέσκεια στους ανθρώπους της ομάδας, καθώς εκείνοι θέλουν να κλείσουν τη μεταγραφή στα 12 εκ. λίρες, τη στιγμή που η Σάλκε ζητάει 20 εκ. λίρες.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ