ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ρότζερς: "Χάσαμε τη μάχη, αλλά θα πάρουμε τον πόλεμο"

Ρότζερς: "Χάσαμε τη μάχη, αλλά θα πάρουμε τον πόλεμο"
PHOTOGRAPH: JASON CAIRNDUFF/ACTI

Υπερήφανος για τους παίκτες του που έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν στο παιχνίδι με τη Ζενίτ δήλωσε ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για το μέλλον της Λίβερπουλ.

Μία ανάσα από άλλη μία επική ανατροπή έφτασε η Λίβερπουλ, η οποία αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη.

Οι "κόκκινοι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ, πέτυχαν τρία τέρματα κόντρα στη Ζενίτ, αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν ένα ακόμα, ώστε να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Παρά τον αποκλεισμό, όμως, η εμφάνιση της Λίβερπουλ ήταν τέτοια που έκανε τον Μπρένταν Ρότζερς να αποθεώσει τους παίκτες του και να ξεκαθαρίσει πως το μέλλον προδιαγράφεται ευοίωνο αν συνεχίσει έτσι η ομάδα του.

"Χάσαμε τη μάχη, αλλά στον πόλεμο που έχουμε είναι πολύ πιθανό να νικήσουμε αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Είχαμε πολλά να κάνουμε μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα και το συνολικό 3-0 με το οποίο βρεθήκαμε πίσω. Δεν είναι πολλές οι ομάδες που θα μπορούσαν να παίξουν έτσι.

Απλώς δεν μπορέσαμε να βρούμε το τέταρτο γκολ, το οποίο ήταν πολύ δύσκολο σε αυτό το επίπεδο και απέναντι σε μία ομάδα όπως η Ζενίτ. Έπαιζαν στο Τσάμπιονς Λιγκ στην αρχή της σεζόν.

Αισθάνομαι περήφανος που ήμουν σε αυτό το παιχνίδι προπονητής του συλλόγου. Νύχτες όπως αυτή είναι που μένουν. Νομίζω πως οι παίκτες ήταν εξαιρετικοί και έκαναν μία εκπληκτική εμφάνιση. Οι οπαδοί ήταν στο πλάι μας και φτάσαμε πολύ κοντά στο να πάρουμε ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ