ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ρότζερς: "Δεν θα είναι εύκολη η χρονιά για τον Φαν Χάαλ"

Ρότζερς: "Δεν θα είναι εύκολη η χρονιά για τον Φαν Χάαλ"

Ο Μπρένταν Ρότζερς προειδοποιεί τον Λουίς Φαν Χάαλ για τον ανταγωνισμό που θα συναντήσει ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Πρέμιερ Λιγκ ξεκινάει στις 16 Αυγούστου με πέντε ομάδες υποψήφιες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γ.,του Λουίς Φαν Χάαλ, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σ. και η Άρσεναλ είναι τα φαβορί.

Ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλός κάτι που αναγνωρίζει ο προπονητής της Λίβερπουλ Μπρένταν Ρότζερς.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ο Μπρένταν Ρότζερς, κανένα πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο η Πρέμιερ Λιγκ και ο Λουίς Φαν Χάαλ θα εκπλαγεί από την δυσκολία της, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

" Ο ανταγωνισμός που θα συναντήσει στο πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολος από κάθε άλλο πρωάθλημα που έχει συναντήσει στην καριέρα του. Σε πολλά πρωταθλήματα υπάρχουν μία ή δύο ομάδες που αναμένεται να πάρουν τον τίτλο. Στην Πρέμιερ Λιγκ οι κορυφαίες ομάδες παίζουν με τις πιο αδύναμες και μπορεί να χάσουν.

Αυτό δεν το βλέπεις σε άλλα πρωταθλήματα. Πιστεύω ότι μπορεί να εκπλαγεί από τον ανταγωνισμό όπως άλλωστε έχει συμβεί σε ξένους προπονητές στο παρελθόν με τους οποίους έχω μιλήσει τόσα χρόνια.

Θαυμάζω την δουλειά του και την καριέρα του. Είναι έμπειρος και καλός προπονητής που έχει δουλέψει σε ορισμένους πολύ καλούς συλλόγους", δήλωσε ο Μπρένταν Ρότζερς.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ