ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Πλήγμα με Στάριτζ για Λίβερπουλ

Πλήγμα με Στάριτζ για Λίβερπουλ

Χωρίς τον Ντάνιελ Στάριτζ για έναν περίπου μήνα θα αναγκαστεί να πορευτεί η Λίβερπουλ, με τον τραυματισμό του κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποδεικνύεται σοβαρότερος απ'ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Οι τελευταίες ημέρες μόνο ευχάριστες δεν είναι για τους οπαδούς της Λίβερπουλ, με τα "χτυπήματα" να διαδέχονται το ένα το άλλο. Την περασμένη Κυριακή είδαν την ομάδα τους να χάνει για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες και μάλιστα από την μεγάλη τους αντίπαλο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-2) και να μένει πίσω στη μάχη για την έξοδο του Champions League ενώ πλέον θα πρέπει να συνηθίσουν την ομάδα του Ρότζερς χωρίς τον... Ντάνιελ Στάριτζ.

Ο Άγγλος στράικερ άφησε την αποστολή της Αγγλίας λόγω τραυματισμού στο ισχύο και η μαγνητική έδειξε πως το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Πλήγμα με Στάριτζ για Λίβερπουλ

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το προσεχές κρίσιμο ντέρμπι με την Άρσεναλ όπου οι "κόκκινοι" θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της 4ης θέσης, σε ένα ματς μάλιστα που η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα έχει και άλλες σημαντικές απουσίες.

Σημειώνεται πως εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι (με τρεις αγωνιστικές έκαστος) Στίβεν Τζέραρντ και Μάρτιν Σκρτελ, ενώ στη λίστα των τραυματιών βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα ονόματα των Ραχίμ Στέρλινγκ και Άνταμ Λαλάνα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ