ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Πανηγύρισε με συγκινητική φανέλα για το Χίλσμπορο!

Πανηγύρισε με συγκινητική φανέλα για το Χίλσμπορο!
© TWITTER

Ο Μάικλ Νγκόο σκόραρε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Λίβερπουλ U21 με την αντίστοιχη ομάδα της Τσέλσι, για να βγάλει αμέσως μετά τη φανέλα και να δείξει μία άλλη με μήνυμα για την τραγωδία του Χίλσμπορ (video).

Mετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα και συγκινήσεις, η Λίβερπουλ πάτησε γκάζι στην αναμέτρηση με την Τσέλσι για το πρωτάθλημα των U21 και με τέσσερα τέρματα έφτασε στο εντυπωσιακό 4-1 επί της Τσέλσι μέσα στο "Brentford's Griffin Park".

Δεν ήταν όμως η ευρεία νίκη των "κόκκινων" που θα θυμούνται όλοι μετά από το συγκεκριμένο ματς αλλά ο τρόπος που επέλεξε να πανηγυρίσει ένας παίκτης της, τέρμα του.

Πανηγύρισε με συγκινητική φανέλα για το Χίλσμπορο!
© TWITTER

Ο λόγος για τον Μάικλ Νγκόο, με τον 19άχρονο Άγγλο επιθετικό (πέρασε αλλαγή στο 56') να πετυχαίνει το τέταρτο τέρμα για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ και να το πανηγυρίζει με άκρως συγκινητικό τρόπο.

Αμέσως μόλις η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα από δεξί πλασέ του, ο Νγκόο έβγαλε την κόκκινη φανέλα για να δείξει την άσπρη που φορούσε από μέσα και η οποία έγραφε: "96 reasons 4 justice" ("96 λόγοι για δικαιοσύνη").

Φυσικά, η επιλογή του συγκεκριμένου μηνύματος έχει άμεση συνάρντηση με την προ ημερών δημοσίευση του πορίσματος από Ανεξάρτητη Επιτροπή, το οποίο καταλογίζει ευθύνες στην Αστυνομία για εγκληματικά λάθη και παραποίηση καταθέσεων στην τραγωδία του Χίλσμπορο στις 15 Απριλίου του 1989.

To γκολ και o συγκινητικός πανηγυρισμός του ξεκινάει από το 1' 29'' του video.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ