ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο James Bond στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ

Ο James Bond στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ

Ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ, από τους πιο διάσημους φίλους της Λίβερπουλ, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας, λίγο μετά τη νίκη των "ρεντς" σε βάρος της Μάντσεστερ Σίτι. (PHOTOS, VIDEO)

Η Λίβερπουλ νίκησε 2-1 τη Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη (25/7) και λίγο μετά τα αποδυτήριά της επισκέφθηκε ένας από τους πιο διάσημους φίλους της, o... James Bond. Ο Άγγλος ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Κλοπ, στο MetLife Stadium.

Ο Τζέιμς Μίλνερ ανέβασε στο twitter του σχετική φωτογραφία κατά τη συνομιλία του με τον... πράκτορα 007 και έγραψε: "Ο Τζέιμς Μποντ διερωτάται γιατί δεν υπάρχει ο αριθμός 00 στη φανέλα μου". Κι άλλοι παίκτες της φιναλίστ του Champions League έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τον 50χρονο σταρ.

Ο James Bond στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ

Ποδοσφαιριστές όπως ο Φαν Ντάικ, ο Μανέ, Φαμπίνιο και ο Σαλάχ πλησίασαν τον Κρεγκ και χαμογέλασαν στον φωτογραφικό φακό.

Ο James Bond στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ

Ο Κρεγκ έχει δικό του σπίτι στη Νέα Υόρκη, ο αγώνας της Λίβερπουλ με τη Σίτι έγινε στο Νιου Τζέρσεϊ και έτσι του δόθηκε η δυνατότητα να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ