ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Νταλγκλίς: "Δεν σταματάμε τις μεταγραφές"

Νταλγκλίς: "Δεν σταματάμε τις μεταγραφές"

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, αλλά δήλωσε πρόθυμος να μη σταματήσει την προσθήκη νέων παικτών. Τι είπε για την αποθεραπεία του Τζέραρντ.

Οι μέσοι Τζόρνταν Χέντερσον και Τσάρλι Άνταμ είναι οι πρώτες μεταγραφές των "κόκκινων" του Μέρσεϊσαϊντ και ο "Βασιλιάς" Κένι δεν δείχνει διατεθειμένος να βάλει φρένο στην ενίσχυση του ρόστερ.

Εξάλλου τα κενά της Λίβερπουλ είναι πολλά και απαιτούνται αρκετές ποιοτικές προσθήκες ώστε να γίνει ξανά ανταγωνιστική στο κορυφαίο επίπεδο, κάτι που γνωρίζει καλύτερα απ΄όλους ο Νταλγκλίς, ο οποίος σχολίασε τη μεταγραφική πολιτική από την Κίνα, όπου και βρίσκεται με την ομάδα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

"Είμαστε χαρούμενοι με τις κινήσεις που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Ελπίζουμε να κάνουμε μερικές ακόμα πριν κλείσει το 'παράθυρο' των μεταγραφών" ".

"Θέλουμε να αποκτήσουμε μερικούς παίκτες επιπλέον αλλά μην περιμένετε να σας πω ονόματα γιατί θα ήταν ασέβεια. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάποιοι θα φύγουν, ωστόσο έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Ο αρχηγός Στίβεν Τζέραρντ και ο γκολκίπερ Πέπε Ρέινα δεν ακολούθησαν την ομάδα στην περιοδεία της στην Ασία και ο Σκοτσέζος μάνατζερ εξήγησε το λόγο: "Ο Στίβεν είναι τραυματίας τη δεδομένη χρονική στιγμή και γι' αυτό δεν ήρθε μαζί μας. Αναρρώνει εξαιρετικά όμως από την επέμβαση του και θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στη Σάντερλαντ. Το ίδιο ισχύει και με τον Ρέινα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ