ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Νοκ-άουτ όλη τη σεζόν ο Λούκας

Νοκ-άουτ όλη τη σεζόν ο Λούκας

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Λούκας Λέιβα, καθώς ο τραυματισμός του στο ματς με την Τσέλσι θα τον κρατήσει εκτός μάχης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πύρρειος αποδείχτηκε η νίκη της Λίβερπουλ με 2-1 επί της Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" (προκρίθηκε στα ημιτελικά του League Cup), καθώς ο Κένι Νταλγκλίς θα στερηθεί των υπηρεσιών ενός ενδεκαδάτου παίκτη του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το πλήγμα για τους "κόκκινους" ακούει στο όνομα Λούκας Λέιβα, με τον Βραζιλιάνο μέσο να αποχωρεί με φορείο από το γήπεδο το βράδυ της Τρίτης και σήμερα να διαπιστώνεται πως έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στο αριστερό του γόνατο.

"Με στενοχώρησαν πραγματικά τα νέα επειδή διασκέδαζα αρκετά στο γήπεδο... Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός και θα πετύχω ό,τι ονειρεύομαι με τη φανέλα της Λίβερπουλ", έγραψε στο Twitter ο Λούκας, μετά την είδηση της αναγκαστικής εξάμηνης αποχής του από τα γήπεδα.

Ο σοβαρός τραυματισμός του 24χρονου έκανε τη Λίβερπουλ να διακόψει το δανεισμό του Τζόντζο Σέλβεϊ στη Μπλάκμπουλ, φέρνοντάς τον άρον άρον στο "Άνφιλντ", με το κενό του Λούκας να μπορεί ωστόσο να αναπληρωθεί από έναν εκ των Τζέραρντ, Σπίρινγκ και Χέντερσον.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ