ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Νοκ-άουτ για 3 μήνες ο Λούκας

Νοκ-άουτ για 3 μήνες ο Λούκας

Αρκετά σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Λούκας Λέιβα στο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον άσο της Λίβερπουλ να αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Μετά από απουσία επτά μηνών από την αγωνιστική δράση λόγω σοβαρού τραυματισμού, ο Λούκας Λέιβα κατάφερε να σηκωθεί στα πόδια του και να κερδίσει με το σπαθί του θέση βασικού στη φετινή Λίβερπουλ, όμως η ατυχία του χτύπησε την πόρτα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, τον οποίο ο Μπρένταν Ρότζερς υπολογίζε στα αρχικά του πλάνα με το ξεκίνημα της σεζόν, τραυματίστηκε μόλις στο 4ο λεπτό του κυριακάτικου ντέρμπι με τη Σίτι στο "Άνφιλντ", με τα αποτελέσματα της μαγνητικής που είδαν την Τετάρτη το φως της δημοσιότητας να είναι πολύ άσχημα για εκείνον.

Όπως έγινε γνωστό, ο 25άχρονος άσος τραυματίστηκε στον δεξιό μηρό και θα χρειαστεί 2-3 μήνες για να επανέλθει, με τον Μπρένταν Ρότζερς να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με τη Χαρτς:

"Είναι πολύ ατυχές γεγονός. Δούλεψε πολύ σκληρά για να επιστρέψει και είναι ένα καταπληκτικό άτομο εντός και εκτός γηπέδου".

Από την πλευρά του, ο παίκτης έγραψε σττο Twitter του: "Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν αυτή τη στιγμή τα συναισθήματά μου. Είναι δύσκολο να σκέφτομαι θετικά αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες. YNWA".

Να σημειωθεί ότι η απουσία του Λούκας ανοίγει την πόρτα της ενδεκάδας στον Νούρι Σαχίν, με το μεταγραφικό απόκτημα των "κόκκινων" από τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει σοβαρές πιθανότητες πλέον για να κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή κόντρα στην Άρσεναλ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ