ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Μπαμ" με Σουάρες!

"Μπαμ" με Σουάρες!

Η Λίβερπουλ έκανε το "κόλπο γκρόσο" λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου και συμφώνησε με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες έναντι 26.500.000 ευρώ.

Την είδηση αυτή ανακοίνωσαν επίσημα οι "κόκκινοι" μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί επίσημα το deal είναι να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις ο 24χρονος Ουρουγουανός φορ και στη συνέχεια να τα βρει και ο ίδιος στο οικονομικό με την ομάδα του Μέρσισαϊντ.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τη νέα διοίκηση της Λίβερπουλ (ο Σουάρες είναι ουσιαστικά το πρώτο απόκτημα επί εποχής Τζον Χένρι στην ιδιοκτησία), με τον Σουάρες να αφήνει τον "Αίαντα" έχοντας πετύχει 111 τέρματα σε 159 συμμετοχές στην Eredivisie από το καλοκαίρι του 2007 και μετά αλλά και να μετράει 10 τέρματα σε 30 παρουσίες του με τη φανέλα της "σελέστε".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγγλικός σύλλογος έφτασε στο σημείο να διπλασιάσει σχεδόν την αρχική προσφορά προς τους Ολλανδούς για να τους "πείσει" να τον παραχωρήσουν, κάνοντας έτσι και το χατήρι του παίκτη ο οποίος είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να κάνει το βήμα προς έναν μεγαλύτερο σύλλογο από τον Άγιαξ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η γραμμή κρούσης των "κόκκινων" ενισχύεται πάρα πολύ με την προσθήκη του Σουάρες, καθώς αναμένεται να συνθέσει ένα δίδυμο-φωτιά με τον Φερνάντο Τόρες, με τη Λίβερπουλ να απορρίπτει μάλιστα την Παρασκευή πρόσφορά της Τσέλσι για τον Ισπανό επιθετικό, ύψους 46.000.000 ευρώ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ