ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μένει ο Σουάρες, πάει για Ουίλιαν

Μένει ο Σουάρες, πάει για Ουίλιαν

Ο Λουίς Σουάρες δήλωσε πως θα παραμείνει στη Λίβερπουλ λόγω της αγάπης του κόσμου, τη στιγμή που οι "κόκκινοι" κινούνται για την απόκτηση του Ουίλιαν από την Ανζί.

Στροφή 180 μοιρών φαίνεται πως έκανε ο Λουίς Σουάρες μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

Ο Ουρουγουανός από την αρχή του καλοκαιριού δήλωνε συνεχώς πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, όμως, λίγες ώρες πριν το φιλικό της Ουρουγουάης με την Ιαπωνία ανέτρεψε τα δεδομένα.

"Θα μείνω στη Λίβερπουλ λόγω της αγάπης του κόσμου" είπε στην "El Oservador" ο πρώτος σκόρερ των "κόκκινων" για την περσινή περίοδο, ο οποίος όμως ακόμη δεν έχει απολογηθεί στη διοίκηση και στους συμπαίκτες του. Υπενθυμίζεται πως αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να ενσωματωθεί εκ νέου στις προπονήσεις της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, το colpo grosso με την απόκτηση του Ουίλιαν προσπαθεί να κάνει η Λίβερπουλ. Η αγγλική ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί την αλλαγή πολιτικής της Ανζί, η οποία επιθυμεί να χαμηλώσει το μπάτζετ της, και έτσι κινείται για τον πρώην παίκτη της Σαχτάρ.

Σύμφωνα με τη "Liverpool Echo" επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί, αλλά το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ είναι υπαρκτό. Για την απόκτησή του θα χρειαστούν 35 εκατομμύρια λίρες, ποσό που είναι διατεθειμένη να προσφέρει η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ