ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κρούση σε Ίντερ για Σνάιντερ

Κρούση σε Ίντερ για Σνάιντερ

Την περίπτωση του Γουέσλι Σνάιντερ φέρεται να ψάχνει η Λίβερπουλ. Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα και με ποιον ακόμη παίκτη συνδέουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης τους "κόκκινους".

Η υπόθεση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ τους τελευταίους μήνες έχει εξελιχθεί σε σίριαλ με πολλά επεισόδια, τα οποία έχουν και νέους πρωταγωνιστές.

Μετά τις Παρί Σεν Ζερμέν και Τότεναμ που είχαν συνδεθεί με την απόκτησή στο κόλπο μπήκε και η Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" οι "κόκκινοι" έκαναν κρούση στην Ίντερ για να διερευνήσουν τις προθέσεις των Ιταλών. Είναι άλλωστε γνωστό πως ο Ολλανδός ψάχνει ομάδα, αφού δεν προτίθεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Ίντερ δε ζητάει περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ, παρόλο που πριν από λίγες ημέρες η "Gazzetta dello Sport" ανέφερε πως οι "νερατζούρι" είναι διατεθειμένοι να συμφωνήσουν με την Τότεναμ στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, είπε στην ολλανδική "De Telegraaf": "Είναι ξεκάθαρο πως είναι καλύτερο να φύγω τον Ιανουάριο. Αν δε συμβεί, τότε θα μείνω. Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2015".

Τέλος, τη Λίβερπουλ απασχολεί και άλλη μία περίπτωση από την Ιταλία. Ο Λόγος για τον Μοντιμπό Ντιακιτέ της Λάτσιο, ο οποίος είναι σύμφωνα με το Sky Italy στο στόχαστρο των κατόχων του αγγλικού Λιγκ Καπ. Ωστόσο, η απόκτηση αμυντικού στη Λίβερπουλ εξαρτάται από έναν συνδυασμό πραγμάτων (σ.σ. κυρίως τι θα γίνει με τον Σεμπάστιαν Κόατες) και δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα.

Κρούση σε Ίντερ για Σνάιντερ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ