ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Κόλπο γκρόσο" με Βάρντι η Λίβερπουλ

"Κόλπο γκρόσο" με Βάρντι η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ πήρε το προβάδισμα στην κούρσα της απόκτησης του Τζέιμι Βάρντι το καλοκαίρι καθώς προσφέρει 25.000.000 λίρες στη Λέστερ.

Ο Τζέιμι Βάρντι έχει καταπλήξει άπαντες φέτος στο Νησί με την τρομερή εκτελεστική του δεινότητα με τη φανέλα της Λέστερ (είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 15 γκολ ενώ έκανε και το ρεκόρ με 11 σερί αγωνιστικές όπου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα) και οι μεγάλες ομάδες έχουν σχηματίσει... ουρά για το ποια θα καταφέρει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Daily Star", τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του 29χρονου Άγγλου φορ την έχει πλέον η Λίβερπουλ, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 25.000.000 λιρών στη Λέστερ για να τον πάρει το καλοκαίρι.

"Κόλπο γκρόσο" με Βάρντι η Λίβερπουλ

Το εν λόγω μέσο αναφέρει πως είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί άλλη ομάδα που να "ματσάρει" τέτοια πρόταση, συμπληρώνοντας ωστόσο πως η Λέστερ θα προτείνει στον παίκτη να του ανανεώσει το συμβόλαιο προτείνοντάς του διπλασιασμό των εβδομαδιαίων αποδοχών του που είναι τώρα στις 45.000 λίρες.

Το σημερινό δημοσίευμα της "Daily Star":

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ