ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ο καθένας θυμάται όποια μ@@@@@α πεις"

Liverpool coach Jurgen Klopp gestures during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Liverpool coach Jurgen Klopp gestures during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για μία παλαιότερη δήλωση του σχετικά με τα χρήματα που δαπανά η Λίβερπουλ για τις μεταγραφές και η απάντηση του ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια η Λίβερπουλ κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και έχει δώσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές. Για την ακρίβεια οι κόκκινοι έχουν δαπανήσει κάτι παραπάνω από 180 εκατομμύρια ευρώ.

Στο παρελθόν ο Γιούργκεν Κλοπ είχε κριτικάρει τις άλλες ομάδες που δαπανούσαν τεράστια ποσά για τις μεταγραφές τους.

Κάπως, έτσι, ήταν φυσιολογικό ο Γερμανός κόουτς να ερωτηθεί για την παλαιότερη τοποθέτησή του. Εκείνο όμως που σίγουρα δεν περίμεναν οι εκπρόσωποι του Τύπου ήταν η απάντηση που έδωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ.

Αφού αρχικά έβαλε τα γέλια στη συνέχεια είπε: "Αυτό είναι το πρόβλημα. Ο καθένας θυμάται όποια μ@@@@@α πεις. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η αγορά θα εξελισσόταν έτσι. Οι ιδιοκτήτες έχουν εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ".

Photo Credits: AP Photo/Pavel Golovkin

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ