ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Καρφιά" Κλοπ για όσους πάνε στην Κίνα

"Καρφιά" Κλοπ για όσους πάνε στην Κίνα

Ζητήθηκε από τον Γιούργκεν Κλοπ να σχολιάσει όσους πηγαίνουν στην Κίνα και ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ ήταν ξεκάθαρος.

Ο "χορός" των εκατομμυρίων συνεχίζεται στην Κίνα με τα ποσά να ξεφεύγουν από κάθε λογική. Ο Οσκάρ είναι ο τελευταίος που άφησε ένα προηγμένο πρωτάθλημα για να πάει στα εκατομμύρια των Κινέζων, ενώ σύντομα θα τον ακολουθήσει και ο Τέβες.

Όλο αυτό όμως φαίνεται ότι δεν αγγίζει τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο προπονητής της Λίβερπουλ σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν του περνά από το μυαλό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Κίνα και παράλληλα, πέταξε το "καρφάκι" του για όσους το κάνουν

"Προσωπικά δεν θα σκεφτόμουν καν μια τέτοια επιλογή. Δεν σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο να δουλέψω στην Κίνα. Καθένας, βέβαια, σκέφτεται διαφορετικά και αποφασίζει για τον εαυτό του. Είμαι σίγουρος πως ο Οσκάρ και η οικογένειά του θα ζήσουν εξαιρετικά εκεί. Ωστόσο, δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να εγκαταλείπουν τις φιλοδοξίες τους. Προφανώς κανένας δεν θέλει να παίξει στην Κίνα και ο μοναδικός τρόπος για να τους πείσουν είναι να τους πληρώσουν πάρα πολύ καλά" τόνισε μεταξύ άλλων.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ