ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κάραχερ: "Κλείστε έναν γαμ@#$ μπακ αντί του Μορένο"

Κάραχερ: "Κλείστε έναν γαμ@#$ μπακ αντί του Μορένο"

Ο Αλμπέρτο Μορένο βρέθηκε στη δίνη της κριτικής για την απόδοσή του κόντρα στη Σεβίλλη, με τους παλαίμαχους άσους της Λίβερπουλ, Στιβ ΜακΜάναμαν, Τζέιμι Κάραχερ και Μάικλ Όουεν να μιλούν με σκληρά λόγια για τον μπακ των "reds".

Λίγο το γεγονός ότι υπήρξε παίκτης της Σεβίλλης και ποτέ δεν αρνήθηκε ότι είναι και οπαδός της, πολύ περισσότερο για το γεγονός ότι ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής - ειδικά στη φάση της ισοφάρισης - για τη Λίβερπουλ στον τελικό του Europa League, στη Βασιλεία, κι ο Αλμπέρτο Μορένο βρέθηκε στο επίκεντρο των κριτικών, δεχόμενος δριμύτατη επίθεση από τους Στιβ ΜακΜάναμαν και Τζέιμι Κάραχερ με το πέρας της αναμέτρησης.

"Γιούργκεν, επιτροπή μεταγραφών, κλείστε έναν γαμ@$%^ αριστερό μπακ", δημοσίευσε ο Τζέιμι Κάραχερ (διαγράφοντας εν συνεχεία το tweet) απευθυνόμενος στον Γερμανό τεχνικό της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, με τον Στιβ ΜακΜάναμαν να αναφέρει στη δική του ανάρτηση: "Μόλις 17 δευτερόλεπτα στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν αληθινή έλλειψη συγκέντρωσης του Αλμπέρτο Μορένο, ο οποίος είχε ένα άσχημα δεύτερο ημίχρονο. Θέλει να βγει μπροστά, αλλά είναι μπακ. Το κύριο επάγγελμά του είναι να πάρει την μπάλα και να αμυνθεί καλά".

Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκε και ο πρώην άσος της ομάδας, Μάικλ Όουεν: "Αυτό το είδος παιχνιδιού του Μορένο, κόστισε στη Λίβερπουλ στην τελική. Σε αυτό το επίπεδο, απέναντι στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δεν μπορείς να γλιτώσεις. Ο Μορένο έκανε τρία ή τέσσερα μεγάλα λάθη στο δεύτερο ημίχρονο".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ