ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κάνει δικό της τον Ρεμί

Κάνει δικό της τον Ρεμί

Η Λίβερπουλ βάζει στα ταμεία της χρήματα από τις πωλήσεις των Φάμπιο Μπορίνι και Ουσάμα Ασαϊντί και ενεργοποιεί τη ρήτρα αποδέσμευσης του Λοΐκ Ρεμί.

Δύο εξαιρετικές συμφωνία αναμένεται να ολοκληρώσει εντός των επόμενων ημερών η Λίβερπουλ. Αμφότερες αφορούν πωλήσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι εξ αρχής ήταν στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Ο πρώτος είναι ο Ουσάμα Ασαϊντί, τον οποίο δεν πίστευε ο Μπρένταν Ρότζερς, παρόλο που αποκτήθηκε επί εποχής του. Η Λίβερπουλ αναμένεται να βάλει στα ταμεία της τουλάχιστον 4.5 εκ. λίρες (υπήρχαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο και για 7 εκ. λίρες) από την πώλησή του στη Στόουκ.

Όσον αφορά τον δεύτερο, είναι ο Φάμπιο Μπορίνι. Ο Ιταλός έκανε πολύ καλή χρονιά με τη Σάντερλαντ, η οποία πείστηκε να καλύψει τις απαιτήσεις των "κόκκινων". Κατέθεσε προσφορά 12 εκ. λιρών, η οποία έγινε αποδεκτή, ενώ η Λίβερπουλ ενδέχεται να πάρει άλλα 2 εκ. λίρες υπό μορφή μπόνους.

Έτσι μετά τη διαφαινόμενη πώληση του Μπορίνι οι Μέρσεϊσαϊντερς πήγαν για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού. Ενεργοποίησαν τη ρήτρα του Λοΐκ Ρεμί δίνοντας 8.5 εκ. λίρες και ήδη διαπραγματεύονται με τον εκπρόσωπο του παίκτη, προκειμένου οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία γιατί αρχικά υπήρχε διαφορά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γάλλος, που πέρυσι έπαιζε δανεικός στη Νιούκαστλ, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Παράλληλα δημοσιεύματα κατά κύριο λόγο από την Ισπανία, όπως της "Marca", αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ θα καταθέσει μία τελευταία πρόταση για τον Αλμπέρτο Μορένο, ενώ η ομάδα του Ρότζερς έχει συνδεθεί και με την απόκτηση του Μίκα Ρίτσαρντς, που δε θα έχει χρόνο συμμετοχής στη Μάντσεστερ Σίτι.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ