ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ προσφέρθηκε στον Μπιλ Γκέιτς το 2010!

Η Λίβερπουλ προσφέρθηκε στον Μπιλ Γκέιτς το 2010!

Αγγλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι η Λίβερπουλ προσφέρθηκε στον Μπιλ Γκέιτς το 2010, κατά το διάστημα που οι "κόκκινοι" αναζητούσαν νέο ιδιοκτήτη.

Το πρωί της Τετάρτης (8/2), η " Liverpoolecho" αποκάλυψε ότι ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, είχε αποτελέσει έναν εκ των υποψήφιων αγοραστών της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Όπως αναφέρεται, όταν ο Τομ Χικς και ο Τζορτζ Ζιλέτ αποχώρησαν από την ομάδα τον Απρίλιο του 2010 και αναζητήθηκαν αγοραστές, ο 61χρονος ήταν μέσα στη λίστα που κατέστησε η προσληφθείσα τράπεζα "Barclays Capital", στην οποία είχε ανατεθεί να εντοπίσει ενδιαφερόμενους.

Η Λίβερπουλ προσφέρθηκε στον Μπιλ Γκέιτς το 2010!

Η αγγλική εφημερίδα προχώρησε στην αποκάλυψη, επικαλούμενη τα πρακτικά από μια δικαστική διαμάχη μεταξύ του Ζιλέτ, της Mill Financial και της τράπεζας της Σκωτίας.

Στη διάρκεια αυτής, ο άνθρωπος που ανέλαβε προσωρινά τα διοικητικά ηνία της Λίβερπουλ κατά το διάστημα που ο σύλλογος έμεινε "ακέφαλος" το 2010, Μάρτιν Μπρούτον, ρωτήθηκε αν υπήρξε απόπειρα (τουλάχιστον) επικοινωνίας με τους Μπιλ Γκέιτς και Μπομπ Κραφτ (σ.σ. ιδιοκτήτης των New England Patriots) εκείνη την περίοδο, με τον Μπρούτον να απαντά θετικά.

Η Λίβερπουλ προσφέρθηκε στον Μπιλ Γκέιτς το 2010!

Για την ιστορία, τους "κόκκινους" ανέλαβε τελικά ο Αμερικανός επιχειρηματίας, Τζον Γουίλιαμ Χένρι, μέσω της εταιρείας New England Sports Ventures (NESV), στην οποία παραμένει μέχρι και σήμερα η ιστορική αγγλική ομάδα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ