ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η αντεπίθεση της... νεανικής Λίβερπουλ

Η αντεπίθεση της... νεανικής Λίβερπουλ

Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν ενθουσιάστηκε μόνο από τη νίκη της Λίβερπουλ επί της πανίσχυρης Σίτι αλλά και από το γεγονός ότι οι "κόκκινοι" το έκαναν αυτό στηριζόμενοι σε έναν τρομερά νεανικό κορμό. Διαβάστε το story.

Η Σίτι κατέβηκε το απόγευμα της Κυριακής στο "Anfield" με τον αέρα της πρωταθλήτριας και με το αβαντάζ των δύο περισσοτέρων ημερών ξεκούρασης έναντι της Λίβερπουλ, όμως έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι καθώς ηττήθηκε 2-1 από τα εξαιρετικά γκολ των Χέντερσον και Κοουτίνιο (αμφότερα με σουτ εκτός περιοχής).

Ποιό ήταν το "μυστικό" της Λίβερπουλ; Σύμφωνα με τον Ρότζερς το πολύ νεανικό ρόστερ και δεν πρέπει να έχει άδικο αν αναλογιστεί κανείς ότι ο μέσος όρος ηλικίας στην ομάδα της Λίβερπουλ είναι τα 23 χρόνια ενώ κόντρα στους "πολίτες" παρέταξε 11άδα με 7 παίκτες ηλικίας κάτω των 24 ετών.

Η αντεπίθεση της... νεανικής Λίβερπουλ

Ο 22χρονος Κοουτίνιο οδήγησε τη Λίβερπουλ στη νίκη και είχε για συμπαραστάτες στο ματς πέντε παίκτες κάτω των 22 ετών, ενώ στο ρόστερ των "κόκκινων" υπάρχουν επίσης οι 19χρονοι Άιμπ και Μανκίγιο, καθώς επίσης ο 19χρονος Οριζί που θα έρθει από τη Λιλ το καλοκαίρι και ο 21χρονος Γουίσντομ που θα επιστρέψει από το δανεισμό του.

Την ίδια ώρα, ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποιός ξεκίνησε στον πάγκο και μπήκε αλλαγή στο δεύτερο μέρος (επιστρέφει σταδιακά μετά την πολύμηνη αποχή του λόγω τραυματισμού) είναι μόλις 25 και μπορεί πάνω του να χτίσει την επίθεσή της η Λίβερπουλ για τα επόμενα χρόνια.

Η αντεπίθεση της... νεανικής Λίβερπουλ

"Πιστεύω ότι η εμφάνισή μας ήταν εκπληκτική αν σκεφτεί κανείς την ηλικία των παικτών και δούμε επίσης το επίπεδο των παικτών που έχουν οι αντίπαλοί μας, παίκτες παγκόσμιας κλάσης.

Ήταν μία σπουδαία εμφάνιση η οποία συμβολίζει τον τρόπο δουλειάς μας. Είχα πει και στο ξεκίνημα της σεζόν ότι όταν προσαρμοστούν οι παίκτες μας και καταλάβουν τί περιμένουμε από αυτούς, το μέλλον αυτή της ομάδας θα είναι συναρπαστικό.

Η αντεπίθεση της... νεανικής Λίβερπουλ

Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες και αν μείνει αυτή η ομάδα όπως είναι τότε θα κάνουμε σπουδαία πράγματα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρότζερς, προειδοποιώντας ουσιαστικά τους αντιπάλους της Λίβερπουλ ενόψει της συνέχειας της σεζόν αλλά και των επόμενων χρόνων.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ