ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Γκάραχερ: "Ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ είναι ο Τζέραρντ"

Γκάραχερ: "Ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ είναι ο Τζέραρντ"
Τζέραρντ

Ο Τζέιμι Γκάραχερ χαρακτηρίζει τον Στίβεν Τζέραρντ ως τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία της Λίβερπουλ!

Ο Στίβεν Τζέραρντ σημείωσε το 155ο γκολ στην καριέρα του με την φανέλα της Λίβερπουλ στη νίκη επί της Νόριτς με 5-0 για την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο αρχηγός των "ρεντς" πέρασε το κατώφλι της ομάδας το 1998 με τον Ζεράρ Ουγιέ προπονητή και πριν πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού το 2003 από τον Σάμι Χίπια, είχε κερδίσει το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Ανάμεσα στα επιτεύγματα του ήταν το γκολ που σημείωσε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Πόλη με το οποίο η Λίβερπουλ γύρισε το παιχνίδι απέναντι στην Μίλαν και την οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Τζέραρντ έφθασε τις 600 συμμετοχές με την Λίβερπουλ τον περασμένο Νοέμβριο και ο Τζέιμι Γκάραχερ τον χαρακτηρίζει τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου.

" Πιστεύω ότι βρισκόμαστε στην περίοδο που βλέπουμε τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία της Λίβερπουλ. Ο κόσμος ίσως να πει ότι είμαι προκατειλημμένος επειδή είμαστε φίλοι και λόγω των τίτλων που έχει κατακτήσει αλλά είναι η δίκαιη κριτική.

Υπάρχουν παίκτες όπως ο Νταλγκλίς, ο Σούνες, ο Ρας όλοι παγκόσμιας κλάσης παίκτες, αλλά αυτοί παίξανε σε παγκόσμιας κλάσης ομάδα στην καλύτερη περίοδο της Λίβερπουλ ενώ ο Τζέραρντ όχι. Ο Στίβεν δεν έχει αδυναμίες καθώς μπορεί να τρέξει, να πασάρει, να σουτάρει και να σκοράρει.

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα αλλά οι σπουδαίοι παίκτες κάνουν σπουδαία πράγματα σε σπουδαίες στιγμές και αυτός είναι ο Στίβεν Τζέραρντ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ