ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Γιοβάνοβιτς: "Έχω φίλους στον Ερυθρό Αστέρα..."

Γιοβάνοβιτς: "Έχω φίλους στον Ερυθρό Αστέρα..."

Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του είτε για τον Ερυθρό Αστέρα είτε για τη Βοϊβοντίνα, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε σέρβικη εφημερίδα.

Με τη φετινή σεζόν να εξελίσσεται απογοητευτικά για τον ίδιο στη Λίβερπουλ έχοντας μόλις πέντε ματς ως βασικός στο πρωτάθλημα, ο 29χρονος ακραίος επιθετικός εμφανίζεται να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων ενόψει του προσεχούς καλοκαιριού (μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός) με τον ίδιο να μην "κλείνει την πόρτα" σε ομάδες της πατρίδας του.

"Δεν είμαι εγώ αυτός που ξεκίνησε την ιστορία", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην εφημερίδα Mondo o "Γιόβα", με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα να τον αποκτήσει, και συνέχισε:

"Ναι, ποτέ δεν ξέρεις τί θα σου φέρει το μέλλον και δεν έχω πει ποτέ ότι δεν θα επιστρέψω κάποια ημέρα στη χώρα μου. Θα πρέπει πάντως να κοιτάξουμε την πραγματικότητα στο σερβικό ποδόσφαιρο.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες για μένα να επιστρέψω στη Σερβία, για τα δύο επόμενα χρόνια τουλάχιστον.

Έχω απόλυτο σεβασμό για τον Ερυθρό Αστέρα, που είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο όνομα στην πατρίδα μας, και έχω πολλούς φίλους σε αυτό το σύλλογο.

Αλλά η Βοϊβοντίνα είναι η μοναδική ομάδα στην οποία έχω παίξει στη Σερβία (σ.σ από το 1999 μέχρι το 2003) και παραμένω οπαδός της Βοϊβοντίνα".

Να σημειωθεί ότι από τότε που ο Κένι Νταλγκλίς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ τον περασμένο Ιανουάριο, ο Γιοβάνοβιτς έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές με τη φανέλα των "κόκκινων", γεγονός που από μόνο του είναι αρκετό για να ωθεί σιγά σιγά τον Σέρβο διεθνή άσο στην πόρτα της εξόδου του "Άνφιλντ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ