ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φέυγει ο Τζο Κόουλ;

LONDON, ENGLAND - MAY 09: Danny Murphy of Fulham tackles Joe Cole of Liverpool during the Barclays Premier League match between Fulham and Liverpool at Craven Cottage on May 9, 2011 in London, England.  (Photo by Scott Heavey/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - MAY 09: Danny Murphy of Fulham tackles Joe Cole of Liverpool during the Barclays Premier League match between Fulham and Liverpool at Craven Cottage on May 9, 2011 in London, England. (Photo by Scott Heavey/Getty Images) GETTY IMAGES

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Τζο Κόουλ από τη Λίβερπουλ το προσεχές καλοκαίρι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, σύμφωνα με μέσα της Αγγλίας.

Ο 29άχρονος διεθνής μέσος αποκτήθηκε από τους "κόκκινους" το περασμένο καλοκαίρι, με την προσθήκη του να θεωρείται σημαντική για τη Λίβερπουλ, και τις προσδοκίες να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Ο Κόουλ ωστόσο δεν κατάφερε να επιστρέψει στα επίπεδα απόδοσης που είχε με τη φανέλα της Τσέλσι, δείχνοντας επηρεασμένος από τους δύο σοβαρότατους τραυματισμούς που είχε στο γόνατο, πριν την αποχώρηση του από τους "μπλε", και είχε μικρό χρόνο συμμετοχής στα πλάνα του Ρόι Χόντγκσον.

Το μέλλον του Κόουλ βρίσκεται στον αέρα βάση της ενδεχόμενης επανόδου στο "Ανφιλντ" του Αλμπέρτο Ακουιλάνι, ο οποίος ανήκει το δυναμικό της Λίβερπουλ, αλλά αγωνίζεται με μορφή δανεισμού στη Γιουβέντους.

Το ισχύον συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο θεωρείται αρκετά πιθανό το καλοκαίρι να αναζητήσει νέα "ποδοσφαιρική στέγη", επιδιώκοντας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με τη Γουέστ Χαμ, ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, να εμφανίζεται ως πιθανότερος προορισμός σε περίπτωση που επαληθευτεί αυτό το σενάριο.

Ο Κένι Νταλγκλίς πάντως σε πρόσφατη τοποθέτηση του είχε υπογραμμίσει πως υπολογίζει τον Κόουλ στα πλάνα του, εξαίροντας την αποφασιστικότητα και τον επαγγελματισμό που δείχνει στις προπονήσεις της Λίβερπουλ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ