ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Επιβεβαίωση από Γκάλαξι για Τζέραρντ

BASEL, SWITZERLAND - OCTOBER 01:  Steven Gerrard of Liverpool looks on during the UEFA Champions League Group B match between FC Basel 1893 and Liverpool FC at St. Jakob Stadium on October 1, 2014 in Basel, Switzerland.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
BASEL, SWITZERLAND - OCTOBER 01: Steven Gerrard of Liverpool looks on during the UEFA Champions League Group B match between FC Basel 1893 and Liverpool FC at St. Jakob Stadium on October 1, 2014 in Basel, Switzerland. (Photo by Jamie McDonald/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο προπονητής των Λος Άντζελες Γκάλαξι, Μπρους Αρένα, επιβεβαίωσε στους "L.A. Times" ότι ο Στίβεν Τζέραρντ θα ανήκει στην ομάδα του από τον ερχόμενο Ιούλιο. Δηλώσεις από τον πρόεδρο της ομάδας και τον Άγγλο άσο.

Στους Λος Άντζελες Γκάλαξι θα συνεχίσει οριστικά και αμετάκλητα την καριέρα του ο Στίβεν Τζέραρντ από το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο προπονητής τους, Μπρους Αρένα, μιλώντας στους "L.A. Times". Σύμφωνα με τον ίδιο, άμεσα αναμένεται το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

"Ο Στίβεν Τζέραρντ καταφθάνει τον Ιούλιο και μέχρι τότε θα έχουμε διαθέσιμο ένα πλάνο", είπε αρχικά ο Αρένα, ο οποίος έχει οδηγήσει την ομάδα του σε τρία πρωταθλήματα την τελευταία τετραετία και συνέχισε:

"Είναι ένας παίκτης με ποιότητα. Δεν ανησυχώ για το πως θα ταιριάξει στην ομάδα μας. Έχουμε ένα κλαμπ με αποδεδειγμένη ιστορία επιτυχιών. Όλα αυτά μαζί, κάνουν τους Γκάλαξι έναν ελκυστικό προορισμό για παίκτες όπως ο Στίβεν Τζέραρντ".

Ο πρόεδρος των Γκάλαξι, Κρις Κλάιν, σχολίασε: "Ξεκινήσαμε να ψάχνουμε έναν παίκτη στον πλανήτη που να χαρακτηρίζει και τους Γκάλαξι, όπως εμείς θέλουμε. Ο Στίβεν Τζέραρντ ταιριάζει απόλυτα με αυτό που φέρνει στην ομάδα μας και με τον χαρακτήρα του".

Μιλώντας στη "Liverpool Echo", ο αρχηγός της Λίβερπουλ, είπε ανάμεσα σε άλλα πως "αν μου προσέφεραν ένα συμβόλαιο πριν ξεκινήσει η σεζόν, θα το υπέγραφα. Μόλις είχα σταματήσει από την Αγγλία για να συγκεντρωθώ στη Λίβερπουλ" και πως "η περίοδος ανάμεσα στο καλοκαίρι και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, μου έδωσε χρόνο να σκεφτώ" σχετικά με το μέλλον του.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ