ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Επιβεβαιώνει ο Μπαλοτέλι για Λίβερπουλ

Επιβεβαιώνει ο Μπαλοτέλι για Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον Μάριο Μπαλοτέλι, με το κόστος της διαφαινόμενης μετακίνησης να ανέρχεται στις 16 εκ. λίρες.

Μπορεί να φάνταζε σε κάποιους σενάριο επιστημονικής φαντασίας, να όμως που αποκτάει σάρκα και οστά. Τουλάχιστον, αν δεν τρολάρει ο Μάριο Μπαλοτέλι και μιλάει με σοβαρότητα, τότε σύντομα θα είναι παίκτης της Λίβερπουλ.

Ο Ιταλός φορ είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει τη Μίλαν, με τον ατζέντη να είναι στην αγγλική πόλη για να ολοκληρώσει το deal, το οποίο αναμένεται να φτάσει στις 16 εκ. λίρες και σε κάθε περίπτωση θα είναι μια βαθιά ανάσα στα ταμεία των "ροσονέρι".

"Αυτή είναι η τελευταία μου μέρα στη Μίλαν, η τελευταία μου λέξη στο Μιλανέλο", είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και όλα συγκλίνουν στο ότι ο παίκτης επιστρέφει στο "Νησί", παίζοντας για λογαριασμό της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς.

Η Λίβερπουλ θέλει έναν φορ ολκής μετά την πώληση του Λουίς Σουάρες και τον βρίσκει στο πρόσωπο του Μπαλότέλι, ο οποίος είναι μεν προβληματικός χαρακτήρας, αλλά προικισμένος ποδοσφαιριστής.

Αν ολοκληρωθεί άμεσα η υπόθεση, τότε δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, την ομάδα δηλαδή που έπαιξε την πρώτη φορά στην Premier League.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ