ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Εξετάζει Ινσίνιε η Λίβερπουλ

Εξετάζει Ινσίνιε η Λίβερπουλ

O Λορέντζο Ινσίνιε δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του στη Νάπολι, με τον ίδιο να πιέζει τη διοίκηση του Ιταλικού συλλόγου, έτσι ώστε να παραχωρηθεί στη Λίβερπουλ την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Απογοητευμένος απ' τη μέχρι τώρα παρουσία του στη Νάπολι εμφανίζεται ο Ινσίνιε, ο οποίος πιέζει τους ιθύνοντες της ομάδας, έτσι ώστε να παραχωρηθεί στη Λίβερπουλ τον Ιανουάριο και να κάνει μια καινούρια αρχή στην καριέρα του.

Βέβαια, παράπονα έχει κι ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, απ' τον ποδοσφαιριστή, μιας και δεν θυμίζει σε τίποτα τον Ινσίνιε της περσινής σεζόν. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2019, αλλά καμία απ' τις δύο πλευρές δεν επιθυμεί να συνεχιστεί η κοινή πορεία.

Την περσινή σεζόν (2015/16) ο Ινσίνιε πραγματοποίησε την πιο γεμάτη του χρονιά με τη φανέλα της Νάπολι. Σημείωσε 12 γκολ σε 37 συμμετοχές. Στο ξεκίνημα της χρονιάς ο Ιταλός επιθετικός σκόραρε πέντε φορές σε επτά αγώνες! Συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στο Ιταλικό πρωτάθλημα στις 26 Σεπτεμβρίου, συνδυάζοντας το παραπάνω επίτευγμα με γκολ στη νίκη κόντρα στη Γιουβέντους (2-1).

Άξιο αναφοράς είναι η στιγμή των αποδοκιμασιών απ' τους οπαδούς της Νάπολι προς το πρόσωπό του, για το χαμένο πέναλτι στην εντός έδρας ήττα από την Μπεσίκτας για το Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, καλοβλέπει την περίπτωση του 25χρονου επιθετικού, θέλοντας να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του. Είναι πιθανό να παίξει ρόλο η απόφαση του ίδιου στην έκβαση της ενδεχόμενης μεταγραφής του Ινσίνιε στο Anfield.

Επιπλέον, η Λίβερπουλ φαίνεται να ενδιαφέρεται για για την απόκτηση του Αλεξάντερ Ισάκ απ' την ΑΪΚ Στοκχόλμης, τον οποίο παρακολουθούν, επίσης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ