ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Δένει" Στέρλινγκ η Λίβερπουλ

"Δένει" Στέρλινγκ η Λίβερπουλ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Λίβερπουλ και ο Ραχίμ Στέρλινγκ τα έχουν βρει για νέο συμβόλαιο που θα κρατήσει τον νεαρό επιθετικό μέχρι το 2020 στο Άνφιλντ.

Την ώρα που η Λίβερπουλ θα χάσει τον απόλυτο ηγέτη της, Στίβεν Τζέραρντ, η διοίκηση της ομάδας ετοιμάζει ένα δώρο στους φίλους του συλλόγου αφού πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του πιο ταλαντούχου παίκτη της.

Ο λόγος φυσικά για τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017, αλλά η διοίκηση της Λίβερπουλ θέλει να τον "δέσει" από τώρα.

Έτσι, ξεκίνησε τις επαφές με την πλευρά του νεαρού μεσοεπιθετικού για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ο 20χρονος από το Κίνγκστον πήγε στις ακαδημίες της Λίβερπουλ πριν από δύο χρόνια υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο.

Τώρα η διοίκηση της ομάδας θέλει να τον ανταμείψει και παράλληλα να κρατήσει στις τάξεις της τον πιο ελπιδοφόρο παίκτη της. Έτσι, του πρότεινε μια γενναία αύξηση στις αποδοχές του και επέκταση της συμφωνίας των δύο πλευρών για άλλα τρία χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αρχικά η Λίβερπουλ του έδινε 70.000 λίρες την εβδομάδα με τον παίκτη να ζητά 120.000 λίρες. Τελικά, οι δύο πλευρές τα βρήκαν στις 90.000 λίρες και έτσι ο Στέρλινγκ θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατά στο Άνφιλντι μέχρι το 2020.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ