ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Άνφιλντ": Μία έδρα που φέτος δε φοβίζει κανέναν

"Άνφιλντ": Μία έδρα που φέτος δε φοβίζει κανέναν
Άνφιλντ

Μετά τη νέα ήττα που γνώρισε την Τρίτη η Λίβερπουλ το Sport24.gr κατέγραψε τις εντός έδρας επιδόσεις της και παρουσιάζει πως η φετινή σεζόν είναι η χειρότερη για τους "κόκκινους" στην ιστορία τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή βαθμών στην ιστορίας της από τη στιγμή που ιδρύθηκε η Πρέμιερ Λιγκ (1992/93) έχει η φετινή Λίβερπουλ.

Η χθεσινή (1/5) ήττα από τη Φούλαμ ήταν άλλη μία απόδειξη της αδυναμίας των "κόκκινων" να εκμεταλλευτούν την έδρα τους.

Αυτή τη σεζόν, κι ενώ μένει ένα παιχνίδι ακόμα στο "Ανφιλντ", αυτό με την Τσέλσι, η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς έχει καταφέρει να νικήσει μόνο πέντε φορές και να μαζέψει συνολικά 24 βαθμούς.

Αυτή η συγκομιδή είναι κάκιστη αν αναλογιστεί κανείς πως ως τώρα ουδέποτε στην ιστορία τους οι κάτοχοι του Κάρλινγκ Καπ δεν είχαν μαζέψει λιγότερους βαθμούς από τους 34 της σεζόν 2003/04.

Συν τοις άλλοις, οι μόλις πέντε νίκες που έχει πανηγυρίσει φέτος η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είναι, επίσης, με διαφορά η χειρότερη επίδοση με τη δεύτερη να έχει σημειωθεί τη σεζόν 2002/03, όταν επί Ζεράρ Ουγιέ η Λίβερπουλ είχε ολοκληρώσει σεζόν για πρώτη φορά στην ιστορία της με μονοψήφιο αριθμό εντός έδρας νικών (9).

Επομένως, γίνεται αντιληπτό πως υπάρχει εξήγηση για την πολύ κακή φετινή πορεία της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου ισοβαθμεί με τη Φούλαμ στην όγδοη θέση, και αυτή είναι η άλλοτε δύναμη της, το "Άνφιλντ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ