ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ανακοίνωσε Τουρέ η Λίβερπουλ

Ανακοίνωσε Τουρέ η Λίβερπουλ

Τη συμφωνία με τον Κολό Τουρέ για να ενταχθεί στο δυναμικό της από την 1η Ιουλίου, ανακοίνωσε επίσημα η Λίβερπουλ. Δεν θέλει... Γουέστ Χαμ ο Κάρολ.

Ο Κολό Τουρέ θα γίνει ο πρώτος παίκτης από την Ακτή Ελεφαντοστού που θα φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ, με την διοίκηση των "κόκκινων" να κάνει γνωστό πως συμφώνησε με τον παίκτη για να γίνει κάτοικος Άνφιλντ από την 1η Ιουλίου χωρίς πάντως να προχωρήσει σε λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια ή τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου.

Ουσιαστικά, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο 32χρονος άσος έμενε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι, με τους "πολίτες" να μην μπαίνουν σε διαδικασία να του προτείνουν νέο συμβόλαιο.

Ο Τουρέ πήρε για πρώτη φορά γεύση από Premier League το 2002 όταν ο Αρσέν Βενγκέρ τον έφερε στην Άρσεναλ, με τον δυναμικό αμυντικό να συμπληρώνει πάνω από 200 παιχνίδια με τη φανέλα των Λονδρέζων και να υποχρεώνει τη Μάντσεστερ Σίτι να τον "αρπάξει" το καλοκαίρι του 2009 έναντι διόλου ευκαταφρόνητου ποσού, χριζοντάς τον μάλιστα και αρχηγό.

Τέσσερα χρόνια αργοτερα, ο Τουρέ έκλεισε τον κύκλο του στους "πολίτες", με τη Λίβερπουλ να ποντάρει στην εμπειρία του για να θωρακίσει την άμυνά της, η οποία μετράει ήδη την απώλεια του Τζέιμι Κάραγκερ που κρέμασε τα παπούτσια του.

Θέλει... Λίβερπουλ ο Κάρολ

Ο Τουρέ δεν αποκλείεται πάντως να βρει στο Άνφιλντ και τον Άντι Κάρολ. Και αυτο γιατί ενώ Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ τα βρήκαν για την παραχώρησή του στους Λονδρέζους με κανονική μεταγραφιή έναντι 15.000.000 λιρών (έπαιξε φέτος ως δανεικός στο "Άπτον Παρκ"), ο ίδιος φέρεται να επιθυμει την παραμονή του στο Μέρσεϊσαϊντ.

"Πέρασε καλά στη Γουέστ Χαμ αλλά νιώθει πως δεν έχει κλείσει ο κύκλος του στη Λίβερπουλ", δήλωσε άνθρωπος του περιβάλλοντός του,

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ