ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του Τζαν η Λίβερπουλ

Liverpool's Emre Can during the English Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Emre Can during the English Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) (AP PHOTO/RUI VIEIRA)

Η Λίβερπουλ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε ότι ο Εμρέ Τζαν αποχωρεί. Θέμα χρόνου η απόκτηση του διεθνούς Γερμανού αμυντικού μέσου από τη Γιουβέντους.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε ότι ο Εμρέ Τζαν δεν συνεχίζει στην ομάδα της εξέδωσε η Λίβερπουλ. Οι "ρεντς" επεσήμαναν ότι ο Γερμανός αμυντικός μέσος αποχωρεί με τη λήξη του συμβολαίου του. Ο 24χρονος είχε αποκτηθεί το 2014 από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Με τη Λίβερπουλ κατέγραψε 167 συμμετοχές, η τελευταία εκ των οποίων ήταν ο τελικός του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Γιουβέντους είναι θέμα χρόνου πλέον να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει παίξει και στη Μπάγερν Μονάχου.

Εκτός από τον Τζαν, παρελθόν για τη Λίβερπουλ αποτελεί και ο Άγγλος αμυντικός, Τζον Φλάναγκαν, προϊόν των ακαδημιών της, με 51 συμμετοχές στην ανδρική ομάδα.

(AP Photo/Rui Vieira)

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ