ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χωρίς εκπλήξεις η 18άδα

Χωρίς εκπλήξεις η 18άδα
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Παναιτωλικό και οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο σερί των τελευταίων αγωνιστικών.

Πανέτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι άπαντες στον Λεβαδειακό με τους Βοιωτούς να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί των τελευταίων αγωνιστικών έστω και αν προέρχονται από μεγάλη αποχή όπως και οι υπόλοιπες ομάδες. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της και εν συνεχεία ο νεαρός τεχνικός ανακοίνωσε την 18άδα των Βοιωτών.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο κ. Παντελίδης αφιέρωσε το πρόγραμμα της προπόνησης στην επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας στις στατικές φάσεις και μετά το τέλος της ανακοίνωσε την αποστολή που θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.

Στην αποστολή συμπεριέλαβε τους:

Στρατηλάτη, Σηφάκη, Νικολακάκη, Tomas, Κώτσιο, Μάγκα, Γεωργιάδη, Vukčević,Μαχαίρα, R. Gómez, Kone, Zito, Milosavljev, Sánchez, A. Ortega, Μάντζιο, Bordagaray και Sotelo".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ