ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χωρίς Σουμπίνιο αλλά με Μάντζιο, Σίλβα ο Λεβαδειακός στα Χανιά

Χωρίς Σουμπίνιο αλλά με Μάντζιο, Σίλβα ο Λεβαδειακός στα Χανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένοιωθε και θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τα Χανιά. Στην αποστολή και ο Τόνι Σίλβα ενώ έμεινε εκτός και πάλι .

Ο Βαγγέλης Μάντζιος δήλωσε "παρών" και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Λεβαδειακού ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που ένιωθε τις τελευταίες μέρες και τον καθιστούσαν αμφίβολο.

Επίσης ο Ντόστανιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Τόνι Σίλβα, ένα εκ των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του Λεβαδειακού ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του. Αντίθετα όμως δεν πήρε μαζί τους Ομπιόρα, Καραμπουέ και Κουλιμπαλί.

Εκτός έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Σουμπίνιο με τον Βραζιλιάνο μέσο να είναι τραυματίας και να μην μπορεί να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά.

Μετά το τέλος της ο κ. Dostanić ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στα Χανιά. Σε αυτή συμπεριέλαβε τους:

Namasco, Μοσχονά, Δασκαλάκη, Τριποτσέρη, Μάγκα, Milhazes, Mendy, Μουλόπουλο, Ouon, Τόπι, Μαχαίρα, Παππά, Γιακουμάκη, Μάντζιο, Belghazouani, Καραχάλιο, Zezinho, Καλτσά, Βασιλείου και Toni Silva".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ