ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

''Τρελαμένος'' με Πουλίδο ο Κομπότης

''Τρελαμένος'' με Πουλίδο ο Κομπότης
Πουλίδο INTIME SPORTS

Η καταπληκτική εμφάνιση του Άλαν Πουλίδο στα Περιβόλια απέναντι στον Πλατανιά έστειλε στους ''επτά ουρανούς'' το αφεντικό του Λεβαδειακού, τον Γιάννη Κομπότη. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Στον... αστερισμό του Άλαν Πουλίδο όλοι στον Λεβαδειακό. Ο Μεξικανός δεν είχε δώσει επίσημο ματς εδώ και δέκα μήνες, ο προπονητής των Βοιωτών Άκης Μάντζιος τον έριξε στη ''μάχη'' των Περιβολίων και δικαιώθηκε.

Ο 24χρονος επιθετικός έδειξε ότι το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης είναι εξαιρετικό παρά την πολύμηνη αποχή, έβγαλε σχεδόν όλο το ματς, σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ και βοήθησε σημαντικά στο να κατακτηθεί το ''διπλό'' παραμονής στη Superleague.

Ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, ξετρελάθηκε με τον Πουλίδο. Τον πήρε τηλέφωνο και του έδωσε συγχαρητήρια. Το τι παίκτης είναι το γνώριζε. Εκείνο που του έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ο Λατινοαμερικανός έγινε ''θυσία'' για την ομάδα.

''Έχει νοοτροπία αυτός ο παίκτης. Έπαιξε για την ομάδα. Τι; Αγάπησε τη Λιβαδειά και τον Λεβαδειακό; Στο Μονακό ήρθε; Απλά είναι επαγγελματίας ο άνθρωπος. Γύριζε πίσω και έκανε τάκλιν. Ο ορισμός του επαγγελματία'' σχολίαζε ο Κομπότης για τον Πουλίδο, με τον οποίο διατηρεί άψογη σχέση!

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ