ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στην αποστολή με μια προπόνηση ο Μάντζιος

Στην αποστολή με μια προπόνηση ο Μάντζιος
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Σάββας Παντελίδης, συμπεριέλαβε στους εκλεκτούς για το ματς με την Ξάνθη τον Βαγγέλη Μάντζιο παρά το γεγονός ότι ο έμπειρος φορ απείχε από τις προπονήσεις όλης της εβδομάδας.

Μια προπόνηση ήταν αρκετή για τον Βαγγέλη Μάντζιο ώστε να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Λεβαδειακού για την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη το Σάββατο το μεσημέρι. Ο Σάββας Παντελίδης πήρε στην 18άδα των έμπειρο φορ και πρώτο σκόρερ της ομάδας θέλοντας να τον έχει έστω και στο πάγκο εκτός και αν είναι τελικά σε θέση να ξεκινήσει.

Η ομάδα της Βοιωτίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μια προπόνηση προπόνηση με τον Σάββα Παντελίδη να αφιερώνει το πρόγραμμα της στην αμυντική και επιθετική συμπεριφορά της ομάδας στις στατικές φάσεις και μετά το τέλος της ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει με προορισμό την ακριτική πόλη.

Στην αποστολή συμπεριέλαβε τους: Στρατηλάτη, Πρζίροβσκι, Μουλόπουλο, Σκέμπη, Νικολακάκη, Κώτσιο, Γεωργίου, Λυκογιάννη, Χαραλάμπους, Πετράτσι, Ροτζέριο, Βαρέλα, Μιλοσάβλιεφ, Πέππα, Γιάντση, Μάντζιο, Ορτέγκα και Καπό.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ