ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προσπαθεί να "δέσει" τον Βερέμκο ο Λεβαδειακός

Προσπαθεί να "δέσει" τον Βερέμκο ο Λεβαδειακός
Βερέμκο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε συζητήσεις με τον Λευκορώσο τερματοφύλακα Σεργκέι Βερέμκο βρίσκεται η διοίκηση του Λεβαδειακού, με σκοπό να επεκταθεί η συνεργασία τους. Δεν έχει επιτευχθεί ακόμα συμφωνία.

Το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Σεργκέι Βερέμκο στον Λεβαδειακό. Ο Λευκορώσος τερματοφύλακας έχει καταγράψει εφέτος εννέα συμμετοχές, οι οκτώ εκ των οποίων στη Super League και η μία στο Κύπελλο. Η διοίκηση της ομάδας της Βοιωτίας θέλει να τον κρατήσει και για τη νέα σεζόν, για αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει ήδη μπει σε συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του.

Στην παρούσα φάση δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον 34χρονο γκολκίπερ, αλλά οι συζητήσεις θα συνεχιστούν. Είναι αξιοσημείωτο, πάντως, ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν έχει ξεκινήσει ούτε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, που έχει τις περισσότερες συμμετοχές, ούτε ο Βερέμκο, αλλά ο Θόδωρος Μοσχονάς (έχει παίξει σε 2 ματς Κυπέλλου και σε αυτά τα 2 για το πρωτάθλημα).

Ο Λεβαδειακός ύστερα από 26 αγώνες στη Super League είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς. Επόμενος αντίπαλος των Βοιωτών η Ξάνθη, για την 27η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα γίνει στην ακριτική πόλη το Σάββατο (19/3, 15.00).

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ