ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πολύ καλός ο Λεβαδειακός στο 4-0 επί της Άντανα Ντέρμπισπορ

Πολύ καλός ο Λεβαδειακός στο 4-0 επί της Άντανα Ντέρμπισπορ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο φιλικό του στην Τουρκία ο Λεβαδειακός επικράτησε με 4-0 της Άντανα Ντέρμισπορ. Μόνο 13 παίκτες χρησιμοποίησε ο Ανιγκό που δοκίμασε τον νεαρό Γάλλο Τζαφάρ.

Με νίκη έκλεισε τις φιλικές υποχρεώσεις του στην Τουρκία ο Λεβαδειακός με την ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό να επικρατεί την Τρίτη το απόγευμα της Άντανα Ντέρμπισπορ με 4-0 αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Ο τεχνικός των "Βοιωτών" παρέταξε μια ενδεκάδα με αλλαγές σε σχέση με το πρώτο φιλικό ενώ στο δεύτερο 45λεπτο έκανε μόλις δυο αλλαγές. Επίσης χρησιμοποίησε και πάλι τον Αντιλέχου ενώ στην αναμέτρηση με τους Τούρκους δοκιμάστηκε και ένας νεαρός Γάλλος επιθετικός, ονόματι Τζαφάρ ο οποίος έπαιξε 25' στο δεύτερο μέρος.

Ο Λεβαδειακός άνοιξε στο σκορ στο 15' με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μπελγαζουανί. Το πέναλτι κέρδισε ο Καψάσκης έπειτα από ατομική προσπάθεια και ανατροπή. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μάγκας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπελγκαζουανί.

Στο δεύτερο μέρος οι Βοιωτοί πέτυχαν δυο ακόμα τέρματα. Αρχικά στο 65' και πάλι ο Μπελγκαζουανί εκτέλεσε όμορφα το πέναλτι που κέρδισε ο Ατρόμητος ενώ το τελικό 4-0 έγινε στο 75' από τον Γιακουμάκη και μετά από όμορφη πάσα του Ομπιόρα.

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης (46' Χατζηλάμπρος), Μάγκας, Αντιλέχου, Τριποτσέρης, Ομπιόρα, Μητρόπουλος, Μπελγκαζουανί, Καψάσκης, Γιακουμάκης, Γιουσούφ (65' Τζαφάρ).

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ