ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παράσχος: "Να γίνουμε η ευχάριστη έκπληξη"

Παράσχος: "Να γίνουμε η ευχάριστη έκπληξη"
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός πήρε το θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι και μπορεί να γίνει η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο. Τι είπε και ο Φαβάλι

Ικανοποιημένος έμεινε ο Γιώργος Παράσχος από την εικόνα του Λεβαδειακού στο Περιστέρι και τον βαθμό που πήρε κόντρα στον Ατρόμητο.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα της Βοιωτίας μπορεί να γίνει η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, παρά το δύσκολο πρόγραμμα που έχει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος: " Φοβόμουν πολύ την πρεμιέρα γιατί επί τρεισήμισι μήνες δίναμε μόνο φιλικά, αλλά οι παίκτες μου με διέψευσαν. Ήμασταν πολύ καλοί, πιέσαμε τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και μπορούμε να αποτελέσουμε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αν και πολλοί μας έχουν καταδικάσει πριν καν παίξουμε.

Το πρόγραμμα είναι πολύ βαρύ για μας, θα χρειαστεί να κάνουμε καλό ροτέισον, ενώ αναγκαστικά θα κάνουμε επιλογές παιχνιδιών γιατί δεν μπορούμε να τα χτυπήσουμε όλα".

Από την πλευρά του ο Λούκας Φαβάλι ο οποίος έχει αγωνιστεί και στον Ατρόμητο είπε: " Ήταν δύσκολο. Πέρασα τρία πολύ καλά χρόνια στον Ατρόμητο. Πήραμε 1 βαθμό σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και εμείς και ο Ατρόμητος. Είμαι σίγουρος πως θα πάμε καλά. Έχουμε καλή ομάδα".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ