ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παράσχος: "Δεχόμαστε εύκολα γκολ"

Παράσχος: "Δεχόμαστε εύκολα γκολ"
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Λεβαδειακού για ακόμη μια φορά δεν ήταν συγκεντρωμένοι και δέχθηκαν εύκολα γκολ σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο. Τι είπε για τον Ολυμπιακό

Οι παίκτες του Λεβαδειακού για ακόμη μια φορά δεν ήταν συγκεντρωμένοι και δέχθηκαν εύκολα γκολ σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο.

Παράλληλα, μιλώντας για τον Ολυμπιακό τόνισε πως έχει απεριόριστες δυνατότητες, εξαιρετικό υλικό και θα βρει τον δρόμο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος:

" Έμεινα ικανοποιημένος από την ομάδα μου, παρά τις αλλαγές που είχαμε. Από την στιγμή, όμως, που χάσαμε κραυγαλέες ευκαιρίες και δεν σκοράραμε, μετά είχαμε φυσιολογικά πρόβλημα. Δεχθήκαμε δύο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους, χωρίς ο Ολυμπιακός να έχει σημαντική ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος, μειώσαμε, αλλά είμαστε κακότυχοι. Όποιο λάθος κάνουμε, ο αντίπαλος το κάνει γκολ. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και για τρίτο σερί ματς δεχόμαστε εύκολα γκολ. Μπορούσαμε να αγχώσουμε περισσότερο τον Ολυμπιακό, που έχει απεριόριστες δυνατότητες, εξαιρετικό υλικό και θα βρει ξανά το δρόμο του".

Για την συνέχεια τόνισε: " Έχουμε τις δυνατότητες ως ομάδα και δείχνουμε καλή εικόνα. Έχουμε ένα πειθαρχημένο σύνολο και ενισχυθήκαμε τον Γενάρη με δύο-τρεις παίκτες που θα μας βοηθήσουν. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα μπορέσουμε να αντέξουμε τόσα συνεχόμενα παιχνίδια.

Για πρώτη φορά στην καριέρα μου βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Πρέπει να διατηρήσουμε την φυσική μας κατάσταση σε υψηλά επίπεδα και να μην έχουμε τραυματισμούς για να αντέξουμε. Είμαι αισιόδοξος και θα πρόκειται για τεράστιο κατόρθωμα για τη Λιβαδειά, αν μπορέσει να σωθεί".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ