ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παράσχος: "Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου"

Παράσχος: "Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΠΑΟΚ που κρίθηκε στο γκολ του Λίνο

"Εγινε ένα καλό παιχνίδι, με πολύ καλό ρυθμό, προσπαθήσαμε με νύχια και δόντια για να πάρουμε ένα βαθμό. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά δεν κάναμε το γκολ, ειδικά με την κεφαλιά του Μεντί. Αν γινόταν αυτό τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Ξέραμε την επικινδυνότητα που υπήρχε με τα φάουλ έξω από την περιοχή, κυρίως με το Λίνο. Είχαμε και τη μεγάλη απώλεια του Πόι που λόγω τραυματισμού δεν μπορούσε να συνεχίσει και χάσαμε τις προσωπικές ενέργειες που μας έδινε. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Εύχομαι καλή επιυχία στον ΠΑΟΚ, να έχει καλή συνέχεια, γιατί είναι καλή και κοντρολαρισμένη ομάδα", είπε αρχικά ο τεχνικός του Λεβαδειακού.

Για τη διαφορά μεταξύ πρώτου και δευτέρου μέρους: "Δεν μπορούσαμε να βρούμε λύσεις, ο ΠΑΟΚ διαφοροποίησε το παιχνίδι του, πρόσεξε την κυκλοφορία μπάλας και έχει ποιοτικούς παίκτες".

Για την παρουσία του Λόρενς: "Εδωσε ζωντάνια, πήρε φάσεις πάνω του, αλλά το πιο σημαντικό είναι το γκολ. Αυτό έπαιξε τον καθοριστικότερο ρόλο".

Για το τι χρειάζεται η ομάδα του για να μπει στην πεντάδα: "Χρειάζεται επιθετικό και το εύκολο γκολ. Έχουμε πολλές τελικές και δεν μπορούμε να φτάσουμε εύκολα στο γκολ".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ