ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Στάθης δεν παίζει με ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ο Στάθης δεν παίζει με ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Στάθης INTIME SPORTS

Κάρτες συμπλήρωσε στη νικηφόρα αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο ο Γιάννης Στάθης και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Από τους καλύτερους παίκτες του Λεβαδειακού στο σημαντικό ματς με τον Ατρόμητο, κατά το οποίοι οι ''πράσινοι'' κατέκτησαν το τρίποντο, ήταν ο Γιάννης Στάθης. Ο 28χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, που βοήθησε και επιθετικά, πέρα από τα ανασταλτικά του καθήκοντα, ''κιτρινίστηκε'' στο 40' και συμπλήρωσε κάρτες.

Το προπονητικό επιτελείο των Βοιωτών τον δήλωσε να εκτίσει την ποινή του στην προσεχή αναμέτρηση της Superleague, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έτσι, ο προπονητής Άκης Μάντζιος καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του. Χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Τούμπας δεν αποκλείεται να πάρει ο Βούκσεβιτς.

Οι Βοιωτοί δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και για να μην περιμένουν χάρες, θα πρέπει να νικήσουν τουλάχιστον τον Εργοτέλη την τελευταία αγωνιστική. Αν πάρουν έστω βαθμό απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με τρίποντο σε βάρος των Κρητικών, τότε ξεμπερδεύουν οριστικά.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ