ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Νέα κλήση στην Εθνική Μολδαβίας για Ναμάσκο

Νέα κλήση στην Εθνική Μολδαβίας για Ναμάσκο
Ναμάσκο, Μπεργκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού, Στάνισλαβ Ναμάσκο, θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Μολδαβίας και τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ κόντρα σε Σερβία και Ιρλανδία.

Ο Στάνισλαβ Ναμάσκο διατήρησε την θέση του στην Εθνική Μολδαβίας για τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ κόντρα σε Σερβία και Ιρλανδία που θα διεξαχθούν στις 6 και 9/10.

Άλλωστε οι εμφανίσεις του έως τώρα στο πρωτάθλημα και δη στο ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν εντυπωσιακή σταματώντας τους πράσινους και τον Μάρκους Μπεργκ

Εδώ και λίγες μέρες έφτασε στα γραφεία της ομάδας της Βοιωτίας η κλήση για τον διεθνή πορτιέρο. Ο Ναμάσκο θα αποχωρήσει μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΛ για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Μολδαβίας και θα επιστέψει λίγες μέρες πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στην εθνική Μολδαβίας κλήθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Stanislav Namasco, για τους αγώνες που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2018, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία.

Συγκεκριμένα η εθνική Μολδαβίας θα υποδεχθεί στο Κισινάου, στις 6 Οκτωβρίου την εθνική ομάδα της Σερβίας και στις 9 αυτή της Ιρλανδίας".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ