ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με Ατζαγκούν και Μαχαμάτ ο Λεβαδειακός

Με Ατζαγκούν και Μαχαμάτ ο Λεβαδειακός
MIRROR

Ενισχυμένος θα παραταχθεί στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Λεβαδειακός καθώς ο Άκης Μάντζιος έχει στην διάθεση του και τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα τους Ατζαγκούν, Μαχαμάτ.

Η αποστολή του Λεβαδειακού βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στην Τρίπολη όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Άκης Μάντζιος έχει πολλές περισσότερες λύσεις πλέον στα χέρια του καθώς έχει πάρει μαζί του στην αποστολή τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα των Βοιωτών, τους Ατζαγκούν και Μαχαμάτ. Επίσης στην αποστολή επιστρέφουν οι Ουόν, Τσουρίκοφ που ήταν εκτός λόγω τραυματισμών στα προηγούμενα παιχνίδια ενώ εκτός έμεινα ο Ντομοβτσίσκι που είναι τιμωρημένος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά το τέλος της ο κ. Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.
Σε αυτή συμπεριέλαβε τους:

Τσιντώτα, Μοσχονά, Βερέμκο, Τριποτσέρη, Γιάχιτς, Μάγκα, Στάθη, Τσουρίκοφ, Ουόν, Μεντί, Μουλόπουλο, Μαχαίρα, Μαχαμάτ, Μίνγκα, Ατζαγκούν, Μερεμπασβίλι, Μάντζιο, Γιακουμάκη και Μπεν".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ