ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός για πλέι οφ

Λεβαδειακός για πλέι οφ
Κομπότης Παράσχος INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ μετρώντας έξι νίκες σε επτά παιχνίδια. Διαβάστε τι άλλαξε ο Γιώργος Παράσχος και πως η τύχη χαμογέλασε επιτέλους στους Βοιωτούς (videos)

Το 2013 μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Λεβαδειακό που φέτος πραγματοποιεί μία "τρελή" σεζόν, η οποία ξεκίνησε μέσα στη μιζέρια και φαίνεται πως καταλήγει με όνειρα για... πλέι οφ.

Στις πρώτες εννέα αγωνιστικές οι Βοιωτοί βρίσκονταν στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού (15η θέση), μετρώντας μόλις μία νίκη. Οι αριθμοί ωστόσο έλεγαν μία διαφορετική αλήθεια.

Ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα (περισσότερες και από τον Ολυμπιακό που κάνει πλάκα φέτος), όμως η ατυχία, η αστοχία και η κακή αμυντική συμπεριφορά έφεραν τους Βοιωτούς σε μία περίεργη κατάσταση.

Η τύχη ωστόσο χαμογέλασε στον Γιώργο Παράσχο στο ματς με τον Άρη στην Λιβαδειά, ένα παιχνίδι που σήμανε την αντεπίθεση του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα.

Σοβαρός...

Σε επτά παιχνίδια ο Λεβαδειακός μετρά έξι νίκες, όμως το πιο σημαντικό απ όλα είναι πως στα συγκεκριμένα παιχνίδια οι Βοιωτοί έχουν δεχθεί μόλις τρία γκολ, κι έχουν πετύχει δέκα.

Μετρούν έξι νίκες σε επτά αγώνες, όπως είπαμε, ενώ στους προηγούμενους εννέα είχαν μόλις μία (έχοντας δεχθεί τα 10 από τα 13 τέρματα που έχουν παθητικό συνολικά).

Αξίζει δε να σημειώσουμε πως στα τελευταία επτά ματς ο Λεβαδειακός δεν έχασε ποτέ στο ημίχρονο, ενώ έκανε τρία διπλά με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΟΦΗ!

Τέλος αν σε όλα αυτά συμπληρώσουμε το ισορροπημένο ρόστερ (τα εύσημα στον Κομπότη) και τον εκπληκτικό Βασιλείου (που πι πληροφορίες τον θέλουν να είναι κλεισμένος από ομάδα της Αγγλίας), τότε φτάνουμε στο σήμερα και την 5η θέση στην βαθμολογία.

Αναλυτικά τα τελευταία αποτελέσματα

10/11/12 Λεβαδειακός - Αρης 2-1

18/11/12 ΟΦΗ - Λεβαδειακός 0-2

24/11/12 ΑΕΚ - Λεβαδειακός 0-1

02/12/12 Λεβαδειακός - Κέρκυρα 2-0

08/12/12 ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 1-0

16/12/12 Λεβαδειακός - Πλατανιάς 1-0

05/01/13 Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 1-2

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ